Måske ses vi?

På fredag ’stiller jeg op’ i Bilka i Hundige kl. 12.00-14.00, hvor Bilka sætter tema på haven.

 

Og lørdag d. 25. maj kl. 11.00 kan I møde mig i Tante Grøns skønne have kl. 11.00. Her vil jeg fortælle om mit samarbejde med ’tanten’ alias Jytte.

 

Det glæder jeg mig til, og I kan glæde jer til at se Tante Grøns skønne have.

 

Besøg Tante Grøn

14 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Det ville da være så hyggeligt at møde dig i Hundinge, men det er jo lidt langt væk fra midtfyn, så det må blive en anden gang hvis du begiver dig til Odense.

  Planen er vi tager til Mors, da jeg gerne vil gense Jytte og Johns have, men det bliver nok ikke før søndag, da manden arbejder om lørdagen, det kunne ellers være rigtig spændende at høre dig fortælle om dit tætte arbejde med Jytte, jeg kender jo hendes version af en spændende tid med skriveriet, men lad os nu se.
  Det er en rigtig flot bog jytte har skrevet og du har taget billederne til. Den er og bliver studeret helt ud til fingerespidserne, hver eneste dag.

  Rigtig god dag til dig claus.


  Knus herfra det midtfynske, Pia  P.s En stor varm hilsen til Jytte og hendes skønne familie.

  SvarSlet
 2. Der var ikke noget jeg hellere ville end at tage til Tantens (multi)grønne have, men kalenderen er allerede fyldt, og det ville nok være en smule uhøfligt blot at trykke på "delete"...!
  Ønsker jer der har muligheden, de skønneste timer... :)

  SvarSlet
 3. Uuuuhhh det ville være hyggeligt! Men jeg har lige fået en frygtelig besked fra min mor i kolonihaven. 2 rådyr har forvildet sig ind i haverne og ædt sig gennem mine 4000 forårsløg :-( Så der er absolut ingen tulipaner tilbage til vores bryllup d.17. Gode råd er dyre og min ikke så vandfaste Dior mascara ligeså. Alle mine "Akebono" tulipaner, dyrt indkøbt til lejligheden og nurset til perfektion.

  SvarSlet
 4. Der skal nok være rigtig mange der lægger sin vej forbi de dage!!!
  Hvem vil ikke se den skønste have af alle?
  k.Gro

  SvarSlet
 5. Søde Cendie - det er jeg rigtig, rigtig ked af at høre. Jeg ønsker jer alligevel en uforglemmelig dag. Kh til jer begge fra Claus

  SvarSlet
 6. Det ville være en skøn og spændene oplevelse på Mors, men der er nu nok desværre noget for langt derop.
  Meget appropo, har jeg lige i går fået Bogen,,,, har kun nået at smug kikke, men hvilke billeder og teksten er da osse i top. Uhmm den glæder jeg mig til at læse rigtig.
  En masse varme hilsner til Tante Grøn og co.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 7. Kære Tante Grøn. Der er desværre for langt for mig til Mors, men jeg håber der kommer rigtig mange gæster, så du kan få råd til dit elskede drivhus.
  Kære Cendie. Ked af at dyrene har spist dine tulipaner. Håber du finder en god løsning og ønsker dig en dejlig dag.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 8. Kære havefolk.

  Syrenprinsen og jeg glæder os rigtig meget til at hilse på jer, der dukker op til vores 3 åben-have weekender her i sommerens løb. Håber I vil medbringe godt humør og dejligt vejr.

  Tusind tusind tak for de mange søde, positive tilkendegivelser jeg har fået i forbindelse med udgivelsen af bogen. Det har varmet mere end I kan forestille jer.

  Fy....slemme bambier! Hvad ligner det, sådan at spise Cendies brudebuket. Søde Cendie, tør nu dine mascaradryppende øjne. Du skal se, du får en anden smuk buket og uanset om, du så stod foran alteret med en buket mælkebøtter, ville du stadig være jordens smukkeste brud. I know....bekårs ju ar wørt it:o)<3

  Glæder os meget til at få havegæster om godt og vel to uger<3

  Knus fra skvalderkålskrigeren

  SvarSlet
 9. Tusinde, tusinde tak Tante, Claus og Eliane <3
  Op på hesten igen - eller grønttorvet :-) Mælkebøtter er jo egentlig ikke grimme, Tante, så måske vi sku prøve?
  Familien har stillet Pinseliljer, liljenkonval og perlehyacinther til rådighed i haverne.
  Claus fra Munkhus, stoler jeg blindt på, så det skal nok gå.

  Er ked af ikke at kunne besøge din fantastiske have, Tante. Håber ikke det er sidste gang du åbner den! Er pavestolt over din smukke bog - klart oppe i min top 3 af havebøger! Sammen med dig, kære Claus! Kan man stadig bestille eksemplar med autograf fra begge havestjerner? Tænker i må være igang med anden optryk nu!
  Tak igen for medfølelsen - det varmer fra folk der rigtig forstår ærgelsen <3

  SvarSlet
 10. Vi har bestemt skrevet en tur til mors i vores kalender.... Det kan kun blive en skøn dag ...
  Jeg har længe drømt om at se Tante s eventyrlige have... Ligesom jeg også skal ha fingrene bogen som jeg glæder lig meget til at læse.
  Så vi kommer Tante... Med godt humør og at det gode vejr vi kan samle sammen ;-)
  Mange havehilsner fra Susan &Jesper

  SvarSlet
 11. Rigtig god dag på Mors! Det er så uheldigt at jeg er på Sjælland hele den weekend ...

  Og stakkels Cendie! Heldigvis kan man købe sig til tulipaner og andre løg - der er du måske heldig at sæsonen er lidt forsinket i år? Jeg kunne drømme om at Claus havde mulighed for at vise et billede af din brudebuket, nu har vi alle gået og håbet og følt med dig og krydset fingre - det er meget pirrende for nysgerrigheden :-)
  Under alle omstændigheder: det bliver jo flot, det gør det altid når der er bryllup i luften: gløden fra en brud slår alt! Håber det hele løser sig.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 12. Åh så rørende søde i er! Hvis ham den skønne Claus har lyst, sender jeg gerne et lille billede..
  Mange tak for tankerne - det varmer mere end i kan forestille jer <3
  Vi klør på med krum hals

  SvarSlet
 13. Kære Cendie - du kan tro, at ikke alene jeg - men også mange andre har lyst til at se din brudebuket. Send mig endelig et billede, så skal jeg nok publicere det. Kh Claus

  SvarSlet
 14. Jeg glæder mig - Lisbeth K :-)

  SvarSlet