Om jeg glæder mig?

Det kan I tro! For nu er jeg på vej til det parisiske haveshow - Jardin aux Tuileries.

Det er første gang, at jeg gæster dette show, og jeg lover jer at berette om det, når jeg er hjemme igen på søndag.

 

8 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Wouuwww, tilsyneladende et rent Slaraffenland for haveelskere. Du finder helt sikkert nyt ´Bilka-guf´ til forårssæsonen. Glæder mig til at se mere herfra. Rigtig god fornøjelse i de lækre omgivelser.
  knus Iris.

  SvarSlet
 2. Er det tilladt at udvise bare lidt (læs: MEGET) misundelse? Paris.... *SUK* Jeg e-eeelsker den by!

  NYD DET, Claus...!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 3. En slik handelsbod kan jo vippe enhver hageelsker av pinnen, men akkurat nå er det best å være i sin egen hage og nyte!

  SvarSlet
 4. Ah! Så herlige vannkanner <3

  Kos deg MASSE !!

  Stor klem
  ANETTE

  SvarSlet
 5. Uhhh... Sikke nogle fantastiske vandkander og det fortsætter vist. Jeg er mildest tal jaloux, men ved at min tegnebog slet ikke ville kunne holde til det, så jeg må håbe du falder over noget godt til Bilka (jeg ville ihvertfald købe en af de vandkander, dem kan man ikke få for mange af).

  Mvh Vera

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Vi glæder os til at se mere,vandkanderne er skønne.hvordan ser det nyeste ud indenfor havemøbler og udendørs belysning,det kunne være spændende at høre om engang,jeg kan se at du har tjek på det hele hvad angår have og design.Forsat god tur .
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 7. Kære heldige (og dygtige) Claus

  Bare det var mig. Måske du kunne få gjort plads i en forklædelomme til mig?

  SvarSlet
 8. Eva Kjær Nielsen31. maj 2013 kl. 17.14

  Ja, bare det var mig :-)
  God tur og vi glæder os
  til at høre nyt på søndag.

  SvarSlet