Så er den her …

… ‘Claus Dalby’-rosen. Alle Bilkas havecentre har fået den leveret her til morgen. Men det gælder om at være hurtigt ude, for lageret er begrænset!

 

Tak, tak, tak – til alle jer der fødte ideen om, at jeg skulle have min egen rose og skrev til Poulsen Roser.

 

Uden jer ville jeg ikke være foreviget via denne skønhed.

 

image

16 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Tænk engang at få en rose opkaldt efter sig,men du har helt sikkert fortjent det,og smuk er den ,jeg må skynde mig i Bilka.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 2. Tillykke Claus, med lille Claus ;-)

  K.Gro

  SvarSlet
 3. Hvor er du heldig :-) Du fortjener det fuldt ud - STORT TILLYKKE herfra!

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Oh hvor er det spændende. Og Tillykke!

  Jeg har prøvet at søge lidt viden om den, og kan kun finde, hvad du skrev om den d. 10 aug. 2012.
  Ved du om den er velegnet til at gro i krukke?

  Venligst
  Susan Bj. Christensen/Kjellerup

  SvarSlet
 5. Den er smuk og jeg ville gerne have den i min have, men det får vente indtil jeg har fundet en plads til den.

  Kommer den til salg igen på et senere tidspunkt?

  P.S. Du må forøvrigt gerne hilse Birgit Helbo...jeg er MEGET begejstret for hendes smukke bog "Til nytte og nydelse"

  Mvh
  Esther.

  SvarSlet
 6. Tillykke, Claus - det er nu fuldt fortjent og jeg har allerede sikret mig mit eksemplar, som får plads lige midt i det hvide bed ved siden af den hvide løjtnantshjerte og den gule Abraham Thomas. Så kan "du" vist ikke få en finere plads :)

  .... duften er fantastisk :)

  Ulla

  SvarSlet
 7. Gratulerar dig varmast det är inte illa att få en ros efter sig.
  Har just hittat din blogg och det bådar gott tycker jag så här kommer jag att kolla ofta.
  Ha en fin fredag
  Önskar Meta

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Tillykke med den smukke rose --den er meget smuk.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 9. Så går turen til Bilka. Igen.

  Du har om nogen fortjent at få en rose opkaldt efter dig. Jeg er rigtig glad for, at Poulsen Roser røg med på idéen! Der skal vel være barnedåb eller?

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Tak for oplysningen, som fik mig i Bilka ved 21.30 tiden. Det lykkedes mig at få nogle af de pæneste eksemplarer, de som ikke havde lidt den grumme skæbne at være blevet klemt sammen, nederst på hylden på et rullebord, så flere toppe,blomster og knopper var bøjede og knækkede på grund af manglende hylde-højde. Jeg bliver både ked af det, men også ærgerlig når jeg ser planter blive mishandlet på den måde. De 4 jeg tog under mine vinger kommer ikke til at lide den tort. Glæder mig til de mange knopper springer ud. Der er vel ´navngivningsdag´ ved Bogense Rosen-Festival, går jeg ud fra.
  God nat. Kh, Iris.

  SvarSlet
 11. Iris, du siger noget. Det er en begivenhed, som jeg vil forsøge at deltage i :D

  SvarSlet
 12. Købte for en måned siden hos vores lokale planteskole din rose. Den vokser nu smukt , grønt, stærk og frodig i en stor smuk potte i mit drivhus... Og lige om lidt flytter du ind på min gårdhave.. Glæder mig til at se den i fuldt flor. :0)

  SvarSlet
 13. Hjertelig til lykke - du fortjener det helt og aldeles!
  Jeg har ikke haft helt med de mange roser - 30 stk. - jeg har plantet de sidste to år. Alle er gået ud. MEN jeg skal altså prøve denne hvide skønhed - det lader jo til, at den har det fint i en krukke.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. Tillykke med den store ære, som det er at få opkaldt sin egen rose! Du fortjener det, da du giver mange mennesker inspiration i deres haver. Tak for din måde at være på, det er til stor inspiration. Det var en stor oplevelse at møde dig, til dit åben hus arrangement. Ja, jeg kommer til at tænke på Anne Just.

  Maria - den eksperimenterende have

  SvarSlet
 15. Rosen ser virkelig smuk ud og lyder og dejlig! Den kan også købes pr. postordre på Rosenposten.dk. ;-)

  SvarSlet