Så er der pyntet op

Som de fleste af jer vist er klar over, kan jeg godt lide at pynte op og sætte i scene.

 

claus20130521_075512

 

Således fik jeg skik på søjlepavillonen til arrangementet i søndags.

 

claus20130518_200426 claus20130518_200332

 

Det er hyggeligt at skabe særlige stemninger, og i år har jeg en del vækster i mindre potter og pokaler både ude og inde.

 

claus20130519_063646

 

claus20130518_192240

 

Min stil er nok lidt excentrisk, men jeg synes, at den passer godt til omgivelserne.

 

claus20130519_063703 claus20130518_200506

 

Kald mig bare The master of overdoing

19 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER det Claus.Det kan jeg slet ikke få nok af. Det ser så smukt ud. Sikke du forstår at fornøje os! Stort bifald herfra

  SvarSlet
 2. Kære Claus. Din søjlepavillon er helt fantastisk yndig med alle de små stilleben. Tak for de smukke billeder.
  Venlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 3. ORV Claus, hvor ser det godt ud!

  Jeg skal snart til Jylland, og hvis du en morgen savner nogle af tingene ....... er det nok duerne, som er fløjet med dem.

  SvarSlet
 4. Det ser vildt flot ud med alt den ægte patina!
  Hvem der bare var den heldige ejer af jernkrukker og træpynt af den årgang (ja, og måske så også lige en søjlepavillon, lidt sandstensborde et spejlbassin + det løse)!
  Dog kunne jeg sagtens, meget sagtens pynte lidt op under min overdækning, som passeres hver gang nogen skal i haven...
  Hvis du skulle gå hen og kede dig Claus;O) - vil et lille indlæg om skyggetålende pottevækster læses med omhyggelig omhu!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Sikken nogen smukke krukker og opsatser..:-)
  Det ser vildt godt ud, elsker det!

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Du er helt sikkert master - men IKKE i overdoing. Det ser helt fantastisk ud - et overflødighedshorn af skønne ting og sager sammenholdt med den stramme, klassiske stil i palæet - det er simpelthen bare så smukt!
  Du har en meget sikker stilsans, og hvor er det bare dejligt for os læsere på din blog, at du så generøst deler ud af dine evner til inspiration og glæde :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Det ser bare godt ud,og passer så flot sammen.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 8. Kære Claus, det er sku helt i orden at være lidt excentrisk, hvordan ville vi ellers have de mange skønne haver at besøge, hvis ikke deres skabere var lidt "excentriske". Hvordan går det med din lindeallé er den ved at vokse til nu, og hvordan med hortensia endless summer hos dig. Mine er frosset en del tilbage denne vinter.
  Henrik

  SvarSlet
 9. Igen er der kun at sige WAUW :)

  SvarSlet
 10. Hej Claus.
  Waoou - hvor har du nogle fede ting - det ser superlækkert ud. Jeg kunne såmænd godt tænke mig det meste. Hos dig virker det aldrig som for meget, der ser det bare godt ud. Så bliv endelig ved med at friste.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 11. Hej Claus.

  Din næste udfordring... Hva med at du laver en 'show garden' på Chelsea Flower Show...?

  MH
  Palle, London

  SvarSlet
 12. Det ser superhyggeligt og flot ud :-)

  SvarSlet
 13. Wow. Master of overdoing. Den likte jeg. Din hage er utrolig sjarmerende. Gleder meg til å se mer. Jeg ser du nevner Tasta T som inspirasjon - jeg besøkte henne faktisk i Vermont for 12 år siden. En inspirerende kvinne i et hus og en hage det neppe finnes maken til...

  SvarSlet
 14. Jeg er VILD! med din indretning Claus :-)
  Hvor er det harmonisk sammensat, jeg tænker slet ikke det er for meget for det er godt afstemt.

  Er det et paraplystativ jeg skuer til venstre i et af de nederste billeder?
  Det fik mig til at tænke på butikken "James Smith & Sons" i London - kender du den? Det er afgjort en oplevelse, men også lidt af en attraktion i sig selv, så de vil ikke lade folk fotografere derinde.
  Butikken har ligget det samme sted siden midten af 1800-tallet og alt interiør er fra viktoriatiden. De forhandler paraplyer og stokke. Desuden kan man erhverve ægte engelsk tilbehør til sin paraply som f.eks. en kvast.

  Tjek evt.: www.james-smith.co.uk

  Jeg gætter på det er en butik der falder i din smag :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 15. Hvor fantastisk smukt med alle dine stilleben! Og det er da inspiration til alle, selvom man ikke selv har mulighed for at købe lige så meget. Hvor har du købt den smukke lille engle der sidder på en kugle? Den er jeg helt vild med, og den kunne da lige passe ind i mit lille drivhus. Bliv endelig ved med at vise dine smukke arrangementer, jo mere jo bedre.
  Forårshilsen fra Sydfyn, Jeanne

  SvarSlet
 16. Det er virkelig flot og passer altsammen så godt til søjlepavillonen, jeg er også vild med det:-)

  SvarSlet
 17. Det er fuldstændig forrygende flot! Jeg har altid elsket den stil du her viser, farveholdningen, skulpturerne og krukkeformene, og samlet i rigtig mange år... men, jeg kan slet ikke fremvise en så flot og sammenhængende stilsamling! Skønt syn! (har ikke lige været i blogland nogle dage, og var nær gået glip af denne skønhed) :-)

  SvarSlet
 18. Hellere all out end bangebuks :) jeg syntes det passer rigtigt godt ind. Og ved valget af de forskellige bladtyper binder du det hele sammen og laver ro. Det er smukt :)
  Kh Marianne

  SvarSlet