Så er jeg på vej ...

... til den direkte udsendelse af TV2 Fri’s første program.

 

20090419_114651

 

Det går i luften på TV2 kl. 11.30. Måske ses vi?

8 kommentarer:

 1. Det kan du lige tro vi gør. Jeg glæder mig rigtig meget til udsendelsen! Hønsegårds bygning bliver sat på standby og så skal der ses tv. Jeg håber at blive inspireret til årets krukker, der er lagt hvide ranunkler fra Bilka i to og sået milk maid blomster karse, men ellers er jeg ikke nået længere i min planlægning, så der er rig mulighed for at blive inspireret.

  SvarSlet
 2. God fornøjelse og arbejdslyst!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Beate fra Skovhaven5. maj 2013 kl. 08.01

  Hej Claus! Tillykke med det nye job! Jeg glæder mig il at se det.Du ønskes en rigtig god arbejdslystkh Beate

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jeg har vel ca. 80 krukker eller mere (har opgivet at tælle), som skal fyldes, så bare kom an! Jeg glæder mig helt afsindigt.

  Og så for øvrigt pøj-pøj med projektet. Selv om du er bragende dygtig, er held ikke at fornægte. F.eks. er vejret blændende dejligt. Det med vejret kan selvfølgelig være et tveægget sværd. For så er det sværere at få os havefolk ind til skærmene. Det er godt, at optage-knappen er opfundet :-)

  SvarSlet
 5. Skulle egentlig i haven, men dkal da lige se åbningen af tv2fri LIVE?...så kan resten jo optages og ses i aften ;)

  SvarSlet
 6. Hej Claus

  Selvfølgelig gør vi det,og jeg har tænk mig at optage det ,ligesom alle de andre programmer du har været med i ,det er så dejligt at man kan gense noget man kan blive ved at få noget ud af,tak for det .

  HilsenTrine

  SvarSlet
 7. Og stemmen kaldte mig fra køkkenet til stuen, midt i kanelsneglene :D Glæder mig til at følge krukkerne!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Hej Claus Dalby
  Det var et rigtigt skønt program og jeg glæder mig meget til at se hvordan du får gjort gårdspladsen smuk med blomster i krukker!
  Kram fra Rita

  SvarSlet