Så er kanalen i gang

I dag har den nye kanal TV2 Fri premiere, og det var jeg med til at markere. Jeg medvirker flere gange i ugen i udsendelsen Frihuset, der sendes mellem kl. 11.30 og 13.30. Udsendelsen genudsendes om eftermiddagen og om aftenen.

 

www.clausdalby.dk 089

 

Man lover, at der vil komme masser af haveinspiration. F.eks. har der allerede i eftermiddag været sendt et afsnit af det engelske BBC-program – Gardernes World den Monty Don.

 

www.clausdalby.dk 081

 

www.clausdalby.dk 087

 

Allerede i morgen er jeg tilbage i Frihuset, og her bliver det i selskab med stedets sympatiske gartner, Elizabeth Anderson, og Kjeld Slot.

 

Til det indledende møde blev jeg spurgt, om jeg kunne anbefale en god landskabs- og havearkitekt. Og det kunne jeg selvfølgelig. Det skulle naturligvis være den bedste, og hvem kunne jeg så pege på andre end Kjeld?

 

Han kommer i morgen, og sammen med Elizabeth og jeg skal der tales planer for stedet. Det bliver spændende.

 

Senere på ugen vender jeg tilbage til Frihuset og starter på min krukkehave.

 

Ja, det er jo lidt af et paradoks med haveprogrammer om sommeren, hvor vi som regel er i haven, når vi har fri, men jeg håber alligevel på, at nogle af jeg kigger med.

13 kommentarer:

 1. Glæder mig til at følge udviklingen, og få god tips, og hurra for optage funktionen, når nu udsendelsen kommer i dagtimerne, for ses det skal det :)

  Kærlige sommer hilsner

  Charlotte

  SvarSlet
 2. Det var en dejlig udsendelse og jeg vil rigtig gerne følge den, men kan ikke finde kanalen. Opstarten blev sendt på TV2 kanalen, men så gik den over på en anden frekvens. Ved du tilfældigvis hvilken frekvens jeg kan finde den på og skal man betale ekstra for at se TV2 Fri?
  Mange hilsener fra Rita

  SvarSlet
 3. der lyder spændende og jeg vil sørme se det via nettet så længe jeg har mulighed;)

  SvarSlet
 4. Herlig kanal vi langt om længe har fået, den lover godt. Jublen ville absolut ingen ende tage da de engelske havenisser Monty og Carol trådte frem... åhhh... det har dansk tv været længe om!! Nu mangler jeg bare at hilse på haveskærmtroldene Dalby & Co, men mon ikke også jeg når det.. ;o)

  SvarSlet
 5. Kære Rita - nej, man skal ikke betale for TV2 Fri. En vejledning i at finde kanalen findes på nettet.

  SvarSlet
 6. hej Claus , hvor lyder det spændende , og super fedt at være medvirkende til et nyt program, jeg troede også at det var en betalings kanal , så jeg har også første udsendelse til gode....

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Om intet ellers torpederer mine planer, så agter jeg at placere mig i lænestolen imorgen, med øjnene klistret til skærmen! Trænger til et Fri-"kvarter" efter at have været meget aktivt huslig i week-enden. Glæder mig.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Jeg er storforbruger af Monty Dons haveprogrammer over youtube, så det bliver skønt at se ham på storskærm!! Men jeg glæder mig da også til meget mere dansk haveTV - det bliver garanteret super godt med både du og Kjeld på podiet. Så... jeg kigger med alt det jeg kan finde tid til :-)

  SvarSlet
 9. Piv og hyl, jeg kan ikke se Fri og krukkehaver er jo ellers lige noget for mig!

  SvarSlet
 10. Selvfølgelig skal jeg se med. Jeg glæder mig meget til alle de gode haveråd og fine billeder, men jeg er nu også glad for, at jeg kan optage udsendelserne, for jeg nænner ikke at sidde inde midt på dagen, hvis vejret er godt.
  Vh. Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Der skal være tid til skønne haveprogrammer - også på denne årstid :-)
  Hele Fri-hus programmet ser lovende ud dagligt, men tiden kan jo godt bestemme at man er nødt til at sortere lidt i hvad der skal ses. Jeg vil meget nødig gå glip af dine indslag, så hvis du ved hvilken dag / tidspunkt dine indlæg sendes henover en uge kunne det væres skønt med info her på bloggen !!

  Måske er der en rød tråd i programindholdet.
  God 6. maj herfra Sydfyn
  Helle Aagaard

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  Det bliver helt sikkert spændende at se hvad der kommer ud af det hele,især fordi I jo starter fra bunden af ,så man rigtig kan se hvordan man griber det an,jeg syntes at det ser lovende ud,der er jo også noget om indretning,og mad ,så jeg vil følge med .

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 13. Hej Claus

  Hvor hyggeligt at se dig på kanalen, som jeg ser næsten hver dag . Jeg glæder mig til at se dig smukkesere den store gårdsplads.

  Mange hilsner fra Janne i Greve

  SvarSlet