Så laver jeg tv igen

Jeg elsker at lave tv og på den måde formidle min store passion. Derfor er jeg rigtig glad for, at jeg allerede fra søndag vender tilbage på skærmen.

 

20090828_084151

 

For ganske kort tid siden fik jeg en henvendelse fra den nye kanal TV2 Fri, og vi har nu aftalt, at jeg flere gange i ugen skal plante og ‘regere’ i udsendelserne. Her vil jeg i løbet af sæsonen skabe den skønneste krukkehave, man kan tænke sig.

 

Det glæder jeg mig utroliget meget til, og det bedste er, at der bliver tid til af gå i dybden.

 

Læs mere her.

23 kommentarer:

 1. Tillykke, tillykke, tillykke kære Claus. Eller måske er det snarere TV2 jeg skal sige tillykke til - at de har fået dig med på holdet. Sikke da en god ide.
  Nu ved jeg slet ikke, om jeg kan se den kanal, men det skal jeg simpelthen kunne, for der må jeg da virkelig kunne få gode ideer til min altan.
  Tak for den fantastisk gode nyhed!

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 2. Det lyder vel nok dejligt, navnlig hvis vi kan tage den nye kanal. Det håber jeg.
  Ida

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig allerede og aflyser hermed alle aftaler søndag...
  God haveweekend!

  SvarSlet
 4. Kæreste Claus Dalby ;o)
  Jeg sad netop til morgen og så lidt reklame for TV2-Fri og tænkte, at med så megen skøn udendørsaktivitet, burde du være selvskreven til at deltage i denne dejlige type TV-program, og minsandten! Jeg glæder mig enormt meget til at se din gøren og laden, og glæder mig også til at du får god tid, til gavn og fordybelse for os seere. Er sikker på dine indslag bliver rige på inspiration. Jeg har endnu ikke fået tilplantet mine krukker, men intet er jo som bekendt så ondt at det ikke er godt for noget! Noget nyt og spændende venter forude.
  Tillykke med engagementet.
  Knus Iris.

  SvarSlet
 5. Det ville ha skuffet os her på matriklen hvis du ikke skulle være med. Jeg glæder mig meget til at høre og se.......................
  En dejlig weekend-nyhed !!

  SvarSlet
 6. Tak for info, så må jeg da lede efter den kanal, formoder jeg har den. Så frem med manual og få søgt kanaler.

  Jeg vælger nok at optage og gemme, med mindre det regner. Kan du ikke slå et slag for rigelige haveudsendelser om vinteren, der har vi masser af lyst og masser af tid. Sådan lange, lækre udsendelser.

  SvarSlet
 7. Kære Claus. Stort, stort tillykke til dig og TV2fri. Jeg ser næsten aldrig tv, men det blir der lavet om på nu.Håber udsendelsen med dig blir sendt på faste tidspunkter.
  Vi er i fuld gang med at plante vores krukkehave, men der er altid plads til gode idéer.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 8. Det var da herligt. Og nu skal jeg jo også til at finde ud af, om vi i det hele taget kan "tage" den kanal. Det vi ærgre mig voldsomt, hvis vi ikke kan.

  God have weekend til alle.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Vi kan se TV2 fri, men var ikke alt for begejstret over hvad programmet kunne tilbyde.
  Men NU vil jeg nyde det med dig på skærmen..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Næmmen så GØY!
  Nå skal jeg finne ut om det er en kanal jeg kan se her hos meg, eller om programmet eventuelt sees over nett :)

  Ha en riktig herlig helg!

  SvarSlet
 11. Jubii glæder mig så meget! Har set drømme haver og drivhus drømme utallige gange og jeg kan slet ikke få nok. Det er din passion der smitter, man kan kun blive inspireret af dine udsendelser. Hvor glæder jeg mig dog til at det bliver krukkernes tur :)

  SvarSlet
 12. Jubii glæder mig så meget! Har set drømme haver og drivhus drømme utallige gange og jeg kan slet ikke få nok. Det er din passion der smitter, man kan kun blive inspireret af dine udsendelser. Hvor glæder jeg mig dog til at det bliver krukkernes tur :)

  SvarSlet
 13. Spændende, det glæder jeg mig til.

  SvarSlet
 14. Øv øv øv... jeg kan ikke se tv2.. jeg elsker ellers dine haveudsendelser..

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  Det vil jeg glæde mig til at se ,det må da være en gevinst for den nye kanal,at få sådan en kapacitet som dig på programmet.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 16. Tillykke, jeg vil glæde mig til at se dem:-)

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  Tillykke. Og straks en lille bekymring; nu håber jeg ikke, at du bliver et kort indslag i en udsendelse, som ellers beskæftiger sig med alt mulig andet. Jeg ville have været mere tryg, hvis den nye kanal tillod sig at sende langsomme, gode haveprogrammer med dig og andre, så vi ikke skal se en masse andet for at få 5 min. med dig. Men jeg håber naturligvis at det er en halv time ad gangen, og at det annonceres på forhånd.

  SvarSlet
 18. Hvor jeg glæder mig. Din bog, "Min krukkehave", og dine udsendelser, som jeg har optaget, var en stor inspiration for mig, og jeg fik lavet en skøn krukkehave i 2010. I 2011 blev jeg alvorligt syg efter at være blevet smittet med clostridium difficile på hospitalet, og jeg kunne intet - lå i sengen hele tiden. Men i år skal det være. For pokker da hvor jeg glæder mig..!
  Til den anonyme vil jeg lige oplyse: Du kan finde mange af Claus' dejlige udsendelser på nettet.

  SvarSlet
 19. Hej Claus
  Det lyder da herligt, dejligt der endeligt kommer noget som kan sende mig foran flimmerkassen.
  God weekend
  Mvh Jesper Svendsen

  SvarSlet
 20. HURRAAAAAAA! Hver ER det helt forrygende dejligt, at vi igen skal inspireres og blive kloge af at se dig på skærmen. Det er intet mindre end en genistreg fra TV2 Fris side, at de får dig med på den spritnye kanal, som ser ud til at blive helt fantastisk. Jeg har allerede orienteret mig om deres programmer for de første par dage, og sat "maskinen" til at optage. Jeg klapper, hopper, jubler og traller over at skulle se dig på slap line. Da jeg i dag havde besøg i min have blev jeg spurgt om, hvad jeg dog ville med alle de krukker. Se, det har jeg ikke selv været helt sikker på, men NU er jeg sikker på, at jeg nok skal få lidt hjælp af dig. Wow, hvor jeg glæder mig.

  SvarSlet
 21. PS: Til alle jer som ikke kan se den nye kanal via jeres nuværende tv-ordning, er der hjælp at hente på TV2 Play, hvor kanalen bliver vist helt gratis den første måned.

  SvarSlet
 22. Det var da rart, at der bliver tid til at i dybden. Hader simpelthen hurtige panoreringer!

  Glæder mig, Claus!

  SvarSlet
 23. Det er jeg rigtig glad for at høre. Dagens gode nyhed. Glæder mig.

  SvarSlet