Valmuerne pibler frem

Mange af jer vil kende min dybt violette opiumvalmue, som nu er blevet spredt via blogverdenen. Det kunne være sjovt at høre fra nogle af jer, der har fået valmuerne i jeres have.

 

claus20090627_163514

 

claus20090627_163752_2

 

Her er de nu begyndt at pible frem, og jeg er sikker på, at det bliver et forrygende flor i år. Bare vent!

15 kommentarer:

 1. De er bare så fantastiske:-)
  Hvad hedder de hvis man nu skulle købe dem?

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Skønne billeder af dine valmuer. Jeg har fra første gang du viste billederne af dine valmuer, drømt om at få dem i haven.
  Desværre kom jeg for sent , da man kunne få dem som gave ved bog køb og har lige siden ledt diverse frø firmaer, både i ind- og udland igennem.
  Så kære Claus kender du et sted hvor man kan købe dem, eller har du planer om at udlove dem som gave igen...
  Tak for dine skønne indlæg her på bloggen.
  Hilsen Pia, Veberöd

  SvarSlet
 3. Det er helt igennem en smuk valmue. Jeg fik frø for et par år siden, men det hele gik til, da jeg ikke orkede at passe de små baby valmuer. Min gamle tæve var syg og blev i samme periode aflivet.

  En dag er man måske heldig, at finde lignede frø af den skønhed, og så skal der valmuer til :)

  SvarSlet
 4. Claus , jeg kan godt sige dig at her i Argentina gror de fint og har allerede spredt sig her fra óstkysten over til andes kaeden hvor en af de haver hvor den vil blomstre til naeste foraar tilhórer en Mapuche , en indianerkone der har en dejlig have fuld af blomster!
  Hilsen A. Bonaerensis

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Hvor er de bare flotte, sår de sig selv, eller skal de forkultiveres ? Her i koihaven, plejer der kun at komme gule og orange af sig selv, men er lidt spændt på at se om der kommer andre farver i år, for konen gik og spredte frø af mørklilla valmuer i efteråret.
  Mvh Jesper

  SvarSlet
 6. Jeg har sået en masse CDvalmuer efter din opskrift, men de har endnu ikke vist sig, men du har vist ogå en lunere have. Jeg håber , de kommer, for de er bare så smukke.
  Vh Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 7. Hei Lisbeth. Papaver Somniferum selges ofte i burgunderfargete varianter som frø på nettet. Jeg har kjøpt Papaver Somniferum 'Janice's Grape' på http://www.onestoppoppyshoppe.com/ før. De har flere typer burgunder valmuefrø til salgs. Også Meconopsis i denne fargen :-)

  SvarSlet
 8. Hej allesammen,
  jeg har vist nævnt det før, men gør det lige igen..
  Valmuen "Papaver Laurens grape" kan fås som frø fra nettet.
  Jeg har selv forsøgt at så dem, men desværre uden held.
  Nu har jeg så forsøgt Claus´ og er meget spændt på at se, hvad der sker
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  De er så skønne og min næse er trykket godt ned i diverse billeder her på bloggen og i dine fantasiske bøger, siden jeg så dem første gang.
  Desvære har frøerne endnu ikke fundet vej til det midtfynske, men jeg håber at lykken smiler til mig på et tidspunkt.


  God solskinsdag til Mors og Risskov.


  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 10. De er nydelige. Skulle også gjerne hatt frø. Takk for tipsene til tidligere kommentatorer om onestoppoppyshoppe.com. Mine "vanlige" røde valmuer er bare så vidt noen cm grønt ennå, så jeg er misunnelig på klimaet i Danmark. Sitter for tiden og blar i en av 4 bøker jeg har av deg, Claus. Må nok ha drivhusboken etter hvert også. :-) Tusen takk for alt du deler.

  SvarSlet
 11. Hej Stein
  Tusinde tak for linket. Nu har jeg fået bestilt de skønneste valmuer.
  Hilsen Pia. Veberöd

  SvarSlet
 12. Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

  Om du gillar inredning, kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Så er jeg tilbage igen efter en lille pause. Jeg har fået lovning på lignende frø fra en veninde, hvor er de skønne og de ville være prikken over i'et i en del af min have. Så er det bare om de vil gro............
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 14. Jeg har lige fundet en lille portion frø af CDvalmuerne. Mon man stadig kan så, for så vil jeg da gerne dele ud af dem. Hvad siger Claus?
  Mvh Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 15. Hei Claus
  Mange i drivhuset, mange til foredling bak drivhuset i potter og jo de har begynt å vise seg i det ene bedet også (mange:)). Jeg fikk noen av deg da jeg besøkte din hage for to år siden. I fjor fikk jeg fram tre planter og nå tar det helt av. Dette gleder jeg meg stort til. Tusen, tusen takk Claus:) Du er bare skjønn som deler med deg.

  Hilsen Unni

  SvarSlet