Video d. 12. maj 2013

 

Her er nyt fra ‘føljeton-bedet’. Se forrige video her.

7 kommentarer:

 1. I just Love your videos, it´s a pity I can´t understand a single word of your language, but still I enjoy it a lot! I love all the detail you show in each video and all the plant diversity! Congratulations!

  SvarSlet
 2. Skøn video Claus! Det er faktisk ærgerligt at James ikke forstår noget af det du siger ;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Dejlig video - herligt med mobilalarm til sidst :-)
  Det er helt utroligt, hvor meget føljetonbedet har ændret sig på bare tre uger - et sandt mirakel :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jeg bliver forundret hvert år over, hvor hurtigt det hele går i maj måned. Det er helt vidunderligt men samtidigt krævende. En rigtig god idé at vise udviklingen i det samme bed uge for uge. Tak for endnu et kig.

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Som altid en rigtig skøn video fra dit skønne paradis.
  Sikken en fart de forskellige vækster har på nu, med de vækstforhold med vekslende varme, vand og sol skyder det hele i vejret på nul komma fem. OGSÅ UKRUDTET, det kan vi ellers godt undværer.
  God dag til dig Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. Kære Claus!

  Herlig video! God idé at følge det samme bed hen over sæsonen. Jeg så netop det forrige "afsnit" af denne serie og det er fantastisk at se forskellen.

  Dejligt at du går helt i dybden med hver enkelt lille plante, meget lærerigt :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Kære Claus!
  Så dig på TV2 Fri i eftermiddags, hvor du fortalte, at du har mere end 1000 krukker, der skal plantes til - det er sørme noget af en opgave, men hvor må det også være pragtfuldt at kunne eksperimentere mange forskellige steder i haven. Jeg glæder mig rigtig meget til at se dit nye og mere kontrastrige udtryk - det bliver meget spændede at følge dig - især da fordi jeg selv er lidt "kontrastforskrækket" og har brug for inspiration på området, og det ved jeg jo af erfaring, at du bidrager med i rigt mål:-) Herhjemme har du fået tilnavnet Havekongen af min yngste søn, og det er et navn givet i respekt :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet