Video d. 18. maj 2013

 

Se forrige uges video fra bedet her.

8 kommentarer:

 1. Dejlig video Claus!

  Men hør, sig mig lige en gang: har jeg fået "racer-bils-tinitus" på hjernen, eller kunne man virkelig høre racerbilerne i baggrunden?

  Jeg tror dig gerne hvis du siger det er mig der er blevet bims, for jeg er ved at være lidt ør af ræserlarmen, men jeg havde alligevel ikke forestillet mig at man kunne høre det ude på den anden side af Riis skov.

  Ellers dejligt at dit bed igen - jeg er imponeret over at du stadig har påskeklokker og anemoner. Skøn og fin løjtnantshjerte :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Hvilken frodighed og skønne farver, glæder mig meget til at se det hele imorgen. Vi er vel ankommet til Risskov fra det østligste Danmark efter en lang køretur.Har været i Århus og spist rigtig lækker mad, slapper nu af og glæder os til imorgen. Håber at du en dag udgiver en bog om den lilla have. Vi ses. Hilsner fra Bente fra Bornholm

  SvarSlet
 3. .... og i morgen skal det fine bed ikke ses på en pc-skærm - men i virkeligheden......
  Glæder mig!
  Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 4. God tur til alle jer der er så heldige at gæste haven idag!
  Kan altså godt gå hen og blive en smule misundelig...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Tak for den rundtur, Claus det er skønt at se frodigheden og følge årets gang i samme bed.
  Jeg ved jo godt at det ikke er "ønskebloggen", men hvis du vil være sød at fortælle hvornår du klipper den røde Dicentra ned for at få endnu en blomstring så vil jeg blive rigtig glad, jeg så hvordan den blomstrede hos dig i begyndelsen af juli sidste år og drømmer om at mine også vil gøre det:)
  Forsat god pinse.

  SvarSlet
 6. Jeg ved jo godt, at du pakker dine bede tæt, men tabte alligevel kæben. Har selv et bed, hvor jeg i går tænkte, at der vist skulle tyndes lidt ud, men hvis du kan, kan jeg vel også. Dit bed ser vidunderligt frodigt ud.

  Håber dine heldige gæster har husket regntøjet. Regnen får måske din vidunderlige have til at minde om en spændende regnskov.

  SvarSlet
 7. PS: Også jeg ville gerne prikkes på skulderen, når saksen skal i aktion :D

  SvarSlet
 8. Hej Claus,
  tak for et spændende kig til dit univers..
  Det var endnu smukkere end på billeder, hvis det overhovedet er muligt :-)

  Jeg er vild med din måde at drive have på, men har ikke selv mulighed for at omforme mit eget i den grad..
  Jeg har ikke gartnere, men dog praktisk hjælp til afgrænsede oopgaver, og det er en stor hjælp..

  Det er dejligt med nogen, som kan drive ting til noget så stort, så de kan vise os andre så meget..
  Jeg fik løst mine funderinger om dine hække. Det er noget, som har undret mig meget..
  Ligeledes omkring at komme ind til stederne for plantning af løg eller sommerblomster uden at mase de øvrige..

  Datteren tog forøvrigt nogle billeder hos dig. Dem har hun lagt på Pinterest..
  Jeg håber meget at få lov til at komme tilbage en anden gang..
  Mvh
  SuK

  SvarSlet