Video d. 19. maj 2013

12 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Først og fremmest tusind tak for en dejlig og inspirerende besøg i din have i dag. Et er at se på dine billeder på nettet og i dine bøger, virkeligheden er noget helt andet, helt fantastisk :-). Især fik jeg får en helt anden fornemmelse af dit nye drivhus, da jeg stod inde i det, det ville jeg gerne eje, men du skal have noget for dig selv, så piller jeg elementer ud og leger med dem :-). Jeg spurgte til dine jernborde og du lovede at give mig adressen på disse, når du kom i tanke om det eller kigget i dine parpier. Nu kører hjernen med masser af nye ideer, det er dejligt, tak for det :-). Kh Margit Bruun

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Først og fremmest tusind tak for en dejlig og inspirerende besøg i din have i dag. Et er at se på dine billeder på nettet og i dine bøger, virkeligheden er noget helt andet, helt fantastisk :-). Især fik jeg får en helt anden fornemmelse af dit nye drivhus, da jeg stod inde i det, det ville jeg gerne eje, men du skal have noget for dig selv, så piller jeg elementer ud og leger med dem :-). Jeg spurgte til dine jernborde og du lovede at give mig adressen på disse, når du kom i tanke om det eller kigget i dine parpier. Nu kører hjernen med masser af nye ideer, det er dejligt, tak for det :-). Kh Margit Bruun

  SvarSlet
 3. Kære Claus. Tusind tak for en fantastisk dag i dit dejlige selskab og i din smukke have.
  Det er jo bare helt fantastisk at have været der selv og vi deler din begejstring.
  Vi har tilladt os, at tage en masse billeder af din flotte have og de skønne omgivelser og vi har lige siddet og nydt resultatet af vores foto.
  Tusind tak for din gæstfrihed.
  Venlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 4. Tusind tak for synet af din dejlige have og smukke drivehuse. Det var utrolig inspirerende. Jeg tog også en del fotos, som nu vil blive gransket nøje, så vi kan lære nogle tricks (som bl.a. måden, som dine slyngroser er arrangeret på.
  Det var en utrolig god oplevelse, som vi kan leve længe på.
  Tusind tak.

  SvarSlet
 5. Salla & Filip Fischlein19. maj 2013 kl. 21.52

  Mången mången Tak! Claus, för att vi se denna enorma lökprakt /-plantering i din vackra trädgård, plus de övriga fina sakerna runt omkring som hör hemma i en trädgård; växt-/drivhusen, krukarragemangerna.. och så mucket mer.

  Det är helt otrolig!! hur mycket lökar du och dina hjälpredare har lyckats prångla ner i din täppa på 4'ooo kvm. Jag blev helt förstummad och överväldigad redan vid första anblicken på härligheten. :o :))

  Jag fastnade speciellt för påskliljan - Sankt Patrick Day. Sådan underbar lyster den har, den ska jag försöka få tag på!!!
  Självklart fanns det många fler skönheter man satte upp på önskelistan. ;)

  Det var verkligen en intressant och givande upptäcksvandring man fick uppleva hos dig.
  Jag befinner mig fortfarande i lyckorus.

  Även min man Filip blev väldigt impad över denna praktdåd, samt det gav honom ännu mer glöd i inspiritationsflödet med nya tankar & idéer.

  Vi tackar hjärtligt för din gästfrihet med att få vandra runt i din trädgård.
  Det var meget sjovt at se haven IRL.

  /Salla & Filip, Ystad i Skåne

  SvarSlet
 6. Åh skønne vibeæg, jo jeg har osse en kamp hvert år med mus og mosegrise. De levner lidt til mig.
  Men nu vil jeg til at så og plante kejserkroner, så kan de få lugt i næsen kan de. Jeg agter at høste alle de kejserfrø i min og andres haver som jeg kan. For et par år siden var der en del der spirerede af sig selv, så det skal prøves.
  forsat god pinse
  Gunvor

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Tusind tak fordi vi måtte kommme og opleve din flotte have, det ser vel nok fint ud.
  mvh Jesper S

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Tusind tak for et vinunderligt besøg i din fantastiske have.
  Min ledsager og jeg talte om at vi helt sikkert kunne have gået rundt i dagevis og hele tiden fået øje på nye detaljer og små dejligheder der gemte sig lidt mellem alt det andet, men som man alligevel fik øje på, hvis man fordybede sig i bedene og kikkede lidt nøjere efter.
  Masser af nyt kom på hendes ønskeliste - jeg forsøger jo selv at holde igen, fordi jeg nu skal af med min elskede have.

  Men så er det jo godt at dine krukkebøger står på hylderne til inspiration og netop inspirationen til hvad jeg kan gøre ved mit nye lille bitte frimærke har helt bestemt fået et ordentlig buust efter besøget i går.

  Oplevelsen af at se din have i virkeligheden og ikke mindst derved at kunne mærke stemningerne i haven, vil vi begge se tilbage på med stor glæde og taknemmelighed i rigtig lang tid.

  Tak fra Britta /Lindholt Landbohave og Sanne O.

  SvarSlet
 9. Hej Claus. Tusind tak for en helt uforglemmelig oplevelse i går. At få lov til at se din have var virkelig et ønske der gik i opfyldelse. Tak for det..

  Med venlig hilsen

  Tine Uldall Vogt

  SvarSlet
 10. Kære Claus,

  tusind tak for en skøn forårs-video. Et syn så smukt, at det helt får pinsesolen til at danse, selvom her lige nu er gråvejr.

  Vibeæg er noget af det smukkeste i denne verden, og sådanne botaniske mirakler bør bestemt ikke ende deres dage som museføde.

  Tusind tusind tak fordi du inviterede min far med ned og se din have. Da han gik ind gennem porten, sagde han ligeså stille:" Jamen, det her er jo Paradis." Din gæstfrihed og din betænksomhed er stor, og det er vi rigtig rigtig mange, der påskønner mere end du kan forestille dig.

  Det var rigtig dejligt at få hilst og krammet og kysset på skønne blogfolk og havevenner fra nær og fjern. Tusind tak for en pragtfuld dag.

  Kære Cendie, min smukke majbrud. Et stort og hjerteligt tillykke med pinsebrylluppet. Håber at du og dit livs Lennart havde en fuldstændig magisk dag, og jeg glæder mig rigtig meget til at se din brudebuket her på bloggen. Jeg elsker bryllupper og alt, hvad dertil hører. I`m a sucker for romance.

  Rigtig god 2. Pinsedag til alle. Nu kalder haven. klokkerankerne skal i jorden, inden de helt kvæler hinanden.

  Forårsgrønne hilsner og tanker til alle

  SvarSlet
 11. En dejlig video - det oser af overblik og planlægning i dine bede. Særlig bronzeblad, pinseliljer og den hvide julerose gik ind hos mig - nok lidt fordi, de er lykkedes lidt hos mig også. Og den fine hvid/gule påskelilje med "flæser" i kanten var helt bedårende. Den har jeg ikke set før.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 12. Kære Margit - så kom jeg i tanke om navnet. Jernbordene er fra Trademark i Skanderborg, der sikkert gerne vil henvise til nærmeste forhandler. Kh Claus

  Kære alle I andre - tak for rosende ord. De glæder meget. Kh Claus

  SvarSlet