Video d. 20. maj 2013

Så er der video igen. Den tvetand, som jeg på videoen bliver lidt i tvivl om, hedder retteligen Lamium orvale.

 

8 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tak for tre skønne pinsevideoer - kan godt forstå, du er en lykkelig mand :-)
  Jeg har også mixet Rhapsodi in blue med med Rose de Rescht og finder, at de fremhæver dybden i hinandens farver helt fantastisk. Nu står den på plantning af nyindkøbte skønne roser - England´s rose, Munstead Wood og Heidi Klum - samt færdiggørelse af en lavendelhæk for mit vedkommende. Jeg vil ønske dig en dejlig dag i dit vidunderlige paradis!
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 2. Det var et dejligt syn :)

  kh
  Marianne

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Tusind tak for et dejligt havebesøg i går - det var bare skønt at se haven.Det giver en helt anden fornemmelse at sidde og se dine nye videoer fra pinsen - nu ved man lige præcis hvor i haven du er ;-) I det hele taget var det bare en god oplevelse at se rumindelingerne, alle bedene, alle krukkerne, div. opstillinger + alt det andet og ikke mindst drivhusene.
  Det undre mig stadig, hvor du vil få plads til alle planterne som står i drivhusene samt dem der står rundt omkring på gangene + alle georginerne?
  I den sidste video fortæller du, at du vil klippe en staude ned, så den ikke bliver så høj. Dette har du tidligere talt om - er det ikke floks du også klipper ned? Jeg havde helt glemt at dette kunne lade sig gøre, det må afprøves i år.
  Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.Vi ser billeder fra din have igen og igen og glæder os hver gang over den fantastiske oplevelse det var at besøge dig.
  Og ja, John deler min interesse for haven og det er dejligt at han har kræfterne til at flytte rundt med krukkerne.
  Vi faldt bl. a. for den rød- og hvidstribede tulipan, der er i det bed med røde tulipaner nærmest huset. Vil blive meget glad, hvis du vil skrive navnet på den.
  Venlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 5. Tak for endnu en skøn video. Der er intet, der som pinseliljer og lysegrønne nysudsprungne bøgegrene, kan opløfte sindet og fylde brystkassen med en jublende taknemmelighed over at kunne opleve maj måned i Danmark. Så må alle gerne rejse til Mallorca for min skyld - jeg skal ingen steder i maj.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Kære Claus. Undskyld ulejligheden, John har fundet tulipanen på din blog fra 15. oktober 2012.
  Den vil blive plantet til efteråret:)
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 7. Kære Lene - jo, jeg klipper også floks, samt mange andre. Kh Claus

  SvarSlet
 8. Kære Lene - jo, jeg klipper også floks, samt mange andre. Kh Claus

  SvarSlet