Bare vent ...

I år bliver mine krukkemængder og -sammensætninger af hidtil usete dimensioner.

 

20130618_122548

 

Det handler selvfølgelig om, at jeg har fået den store, jomfruelige plads foran det nye drivhus.

 

20130618_122649

 

I dag har vi lige fået endnu en sending af de skønneste lyse terrakottakrukker – samme slags som jeg lægger navn til i Bilka (selvfølgelig)!

14 kommentarer:

 1. Du GODESTE hvor jeg glæder mig til at se, hvad du fylder i krukkerne, hvordan du sætter dem sammen, og hvilken stemning de kommer til at give. Det kunne tyde på, at du skal til genoptræning med klikfingeren, eller der skal nye batterier i ordretelefonen.

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Det kan næsten ikke blive mere overdådigt, men så alligevel med alle de nye krukker.
  Jeg glæder mig til at se resultatet.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  det har de da ellers været længe..
  Mængderne og sammensætningerne :-)

  Men flot og vidunderligt bliver det helt sikkert -ligesom det altid har været..

  Har planlagt tur til Bilka i Hundige i dag.. Vil så formentlig lade mig friste af dine udvalg, selv om jeg snart må til at inddrage endnu mere græsplæne..
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 4. Kære Claus. Der er ikke noget så skønt som terrakotta-krukker. Vi henter jævnligt 6-8 stk i Bilka. Vi mangler bare underskåle til dem, så der ikke kommer myrer i. Kunne du måske bede Bilka Odense om at få nogle hjem?
  De små rillede sandstenskrukker (?) ser også dejlige ud.
  Det bliver helt overdådigt, når du får fyldt alle dine krukker.
  Kære Jytte(tante Grøn). Tak for dit gode råd. Vi har nu booket værelse på Heltoften B&B hos Anette.
  John er blevet så haveinteresseret, at jeg i dag har foræret ham din bog. Jeg glæder mig til at kigge med:)
  Kærlige hilsner fra Eliane

  SvarSlet
 5. Ah! Gleder meg til å se!! Din krukkeverden er alltid helt fantastisk !!

  Ha en strålende uke!
  STOR KLEM
  anette

  SvarSlet
 6. Det bliver fantastisk!!! Krukker kan man ikke få for mange af... ;-) God sommer kære Claus.
  Kærligst Fru Krullskrukker

  SvarSlet
 7. Det ser godt nok vildt ud, men det skal nok blive flot, når du får dem plantet til. I dag har jeg set den første blomst i CD- valmuen, og jeg har rigtig mange på spring. De er bare så fine. Tusind tak for dem.
  Venlig hilsen
  Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 8. Kan det blive flottere hos dig?.:-)

  Jeg vil så gerne have nogen af dine krukker, bare lang vej til Bilka..
  Hvordan har dine krukker det med frost?

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 9. Det vil jeg glæde mig til at se, når vejen - på et tidspunkt i løbet af sommeren - går til Aarhus og omegn ...!
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 10. Holddaop, det må jeg nok sige. Jeg glæder mig til at se dem fordelt på pladsen og med planter i.
  Jeg er meget glad for krukkerne fra Bilka og jeg kan fortælle min navnesøster, at jeg sætter mine i haveskuret om vinteren både med og uden planter i og det har de holdt til.

  SvarSlet
 11. Øj øj jeg glæder mig vildt til, at se det færdige resultat med den mange flotte krukker :)

  SvarSlet
 12. Vi venter i stor spænding ,jeg er sikker på at det bliver fuldstændigt fantastisk,jeg har selv ca 60 krukker og er ved at rende mig ihjel med at nippe og vande ,så hos dig må det virkeligt være fast arbejde .
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Som Eliane, ville også jeg ønske, der var underskåle/fade til de skønne krukker, nogen der har god plads til vand! Nogle planter har det jo bedst med at blive vandet nedenfra. Disse smukke Terracotta-krukker går man aldrig forkert af. Kh, Iris.

  SvarSlet
 14. Hvor bliver det bare flot! Jeg er VILD med de rillede grå krukker - og næste uge går jeg igang med selv at støbe i cement!

  Glæder mig til at se hvad du finder på,af inspirerende arrangementer foran drivhuset!

  SvarSlet