En helt særlig rose

Forleden havde en kær haveveninde en helt særlig rose med til mig. En rose, der nærmest ligner en pudderkvast, når den har foldet sig helt ud.

 

claus20130624_161503

 

Det er en abrikosfarvet skønhed, som ikke ligner nogen anden rose, jeg ellers har set.

 

claus20130624_161601

 

’Augusta Luise’ hedder den. Fin ikke?

17 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Augusta Luise ER bestilt:o)

  Den kan en abrikosfarvefikseret rosenelsker ikke leve uden. Den er et eventyr på stilk/gren.

  Knus til dig og den dejlige rose, som forærede dig Augusta Luise

  SvarSlet
 2. Hvor er den smuk - yndefuld.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Hvor er du heldig med et så godt bekendskab, at de syntes du skulle have skønhed som denne, hvem ville ikke blive glad for den.
  Tak for dejlige videoer fra dit paradis, jeg forstå godt hvis alle dine havegæster stadig er lidt høje af hele denne beruselse, som man bliver mødt af når man kommer inden for havelågen. Den oplevelse kan man leve rigtig længe på.
  Rigtig god dag til dig Claus og alle i andre havetosser.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Hvor er den virkelig smuk, en dejlig skønhed !
  Hilsen Dorthe

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Mange tusind tak for invitationen.
  En tur rundt i din have, og alskens spekulationer og dårligdomme er som blæst væk af en nænsom lun og dejlig fønvind.
  Sirligt anlagte stier bliver knapt berørt, lister mig på tå for ikke at træde på noget levende. Føler jeg svæver rundt på bløde skyer af Akelejefrøstjerner, henover de mest eventyrligt smukke og luftige Pæoner og udsøgt perfekte skønheder af Roser. Ups, et strejf på min hånd af Centauria, mens fingrene nænsomt glider gennem en vifte af Allium frøstande. Forfald er også smukt. Jeg føler mig som verdens lykkeligste Alf, let og lys, opløftet over et bølgebrus af mindeværdige sanseindtryk. Jeg svæver over hver en blomst, hvert et blad, og fyldes af glæde og stor beundring for skaberen af dette Paradis på jord. Jeg bliver rørt i sjæl og sind, får trang til både at græde og smile på én og samme tid. Føler en oprigtig glæde i mit inderste, og en dyb dyb taknemmelighed.
  Det er ret uforklarligt hvad der sker, så snart jeg træder ind i din have, ét er dog helt sikkert, det er noget mirakuløst, vidunderligt, forløsende og helbredende.
  Tak for din have.
  Tak for dig, kæreste Claus.
  Kærlige hilsner, Iris.

  Knus til mine ´med-Alfer´.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  En helt usædvanlig rose, som jeg var så heldig at se live, inden den blev dig overrakt. Den er så anderledes, at jeg ikke lige med det samme kunne se at det var en rose. En usædvanlig rose fra en usædvanligt sød giver :-)

  SvarSlet
 7. Den er meget smuk, og spændende med dens farveskift.
  Og jeg fornemmer fra kommentarene at dit havebesøg er gået over alt forventning :)
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 8. Helt bedårende
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Så røg der endnu en rose på listen, selv om kun 20 % af de roser jeg har købt i år gider at gro. Det er en dyr fornøjelse.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 10. Kære Claus - Jeg har haft et pragteksemplar af Augusta Louise i flere år, men det var før jeg fik lavet et bed med primært laksefarvede og lyserøde skønheder med strejf af lysegult og lilla. Augusta Louise der - ja hvorfor ikke. Augusta stod og lyste op på lang afstand hos et besøg for en del år siden hos Laubjergs Rosenhave uden for Ringkøbing og måtte med hjem. I øvrigt er hun forholdsvis sund men lidt vintersart er min erfaring.

  SvarSlet
 11. Hvor er den flot,den dufter sikkert skønt.
  Hilsen fra Heidi

  SvarSlet
 12. Hov den kender jeg ikke ;-)
  Den er virkelig smuk!! Tillykke med den !
  K.Gro

  SvarSlet
 13. Kære Claus. Det er en skøn rose og hvis nogen fortjener den, er det dig.
  En tak til Iris for de smukke, poetiske ord som helt dækker det vi gerne ville sige efter besøget i din have. Ikke en eneste blomst blev kørt over. Håber vi engang kan være heldige at komme igen.
  Vi har i over en uge haft en buket Claus Dalby roser stående i en buket, så også dér klarer de det med bravour.
  Vi ses til navnefesten i Bogense.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 14. Det ligner den perfekte rose til min datters konfirmation til næste forår! Mange tak for inspirationen ;)

  Mvh Maria

  SvarSlet
 15. Tænk der var en gang jeg ikke var vild med abrikos farvede blomster (og heller ikke andre abrikosfarvede genstande...) men det har da ændret sig. Hmm... Er det mon alderen der trykker? for denne er da vildt smuk!

  SvarSlet