En violet symfoni ...

... kan man da godt kalde denne buket, hvor den violette tulipan ’Bleu Aimable’ sammen med allium ’Purple Sensation’ spiller hovedrollen.

 

claus20130612_081451

 

’Bleu Aimable’ har vi stadig i krukker her, men nu skal de vige pladsen for andet, så derfor ’nænner’ jeg godt at bruge plukke af dem.

 

claus20130612_080906 claus20130612_081404
claus20130612_081530 claus20130612_084822
20130612_084806 claus20130612_085002

 

Ind imellem vil jeg på TV2 Fri også lave buketter, og jeg lagde ud i går.

 

Også her blev ’Bleu Aimable’ brugt sammen med allium, lupiner, lodden løvefod og vild kørvel.

10 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk! Jeg bliver mere og mere glad for blåt, selvom jeg ellers altid har bekendt mig til det lyserøde.

  SvarSlet
 2. Hvor er det en smuk buket!

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Helt vidunderlig. Men den topper ikke den buket du helt nonchalant lavede onsdag på TV2Fri. Havde jeg kunne hoppe ind i skærmen og snuppe vasen, havde jeg gjort det.

  SvarSlet
 4. Kære Claus Dalby!
  Det glæder et gammelt blomsterhjerte som mit at du har
  øget din interesse for buketter.
  Det er utroligt hvad et nyt drivhus
  kan sætte gang i.
  Skønne buketter og dejligt at du supler med vilde blomster fra naturen. Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 5. En dejlig farvemæssig harmonisk afstemt buket. Virkelig smuk. Jeg har desværre ikke set TV2 fri - tror ikke, vi kan "tage" det. Og det ser ud til, at jeg går glip af meget. ØV.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Tak for endnu en skøn buket. Jeg har for nogen tid siden købt Isabella Schmidts bog om buketter, som også indeholder nogle gode buketter og ikke mindst anvisninger på "det, der skal til"; hestemøg, kedelig regn, jord på hænderne og en god fantasi.
  Dine buketter er som regel meget afstemte og begrænsede i farverne - i modsætning til Isabellas "Whole color scale" præferencer, og skal jeg vælge er jeg mere til ordsproget "keep it simple, stupid", som jeg ofte selv bruger når jeg vil gøre tingene for komplicerede eller farvestrålende.

  Jeg elsker simpelthen dine nøje afstemte buketter, der - som jeg kan se som hovedregel bruger to farver som basis.

  Kan ikke få nok af dine inspirerende buketter og gode fotos.

  Venlige hilsner
  Mette

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Det er da helt vild de buketter du får lavet. De er bare så smukke og den du lavede på TV2 fri var virkelig smuk! Utroligt at du kan sammensætte så smuk en buket på den tid. Jeg må indrømme at du virkelig har givet mig blod på tanden, for jeg har heller aldrig været god til buketter i "korset" og derfor gav jeg op. Men med din inspiration om at vælge vasen først og så ellers gå på rov i grøftekanten, så vokser min lyst til at prøve igen.

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Jeg så godt programmet TV 2 Fri igår og det var en forrygende flot buket ,du fik lavet,og i en skøn vase .Jeg kan ivrigt anbefale at hvis ,man har et gammel køleskab kan man sætte sine buketter på køl ,og komme et par dråber klorin i blomstervandet ,natten over, så kan man få sine buketter til at holde meget længe.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 9. Flotte og inspirerende buketter, du viser :-)

  SvarSlet
 10. Så skønne alle buketterne ... og ikke mindst de fine vaser ;0)

  SvarSlet