En virkelig kæmpe

Jeg tror, at de fleste af jer er klar over, at jeg er en meget stor ynder af prydløg, og derfor er jeg da også straks på pletten, hvis noget nyt viser sig.

 

claus20130620_210115

 

Således så jeg for et par år siden den utroligt imponerende ’Ambassador’. Den måtte jeg have fat på! Og det fik jeg.

 

claus20130620_210216 claus20130620_210258

 

Løgene blev lagt i efteråret, og nu blomstrer planterne.

 

claus20130620_205910

 

claus20130620_205940

 

’Bolden’ er så massiv og tæt, at man knapt tror sine egne øjne, når man begynder at undersøge, hvor mange blomster den består af. Mange hundrede, viser det sig ...

8 kommentarer:

 1. Så utrolig fin. Ser ut som om stilken er kraftigere enn vanlig også. Sender den videre på min hagefacebookside så flere kan se...:)

  SvarSlet
 2. wow det er da utroligt!! Den er meget smuk :-)

  SvarSlet
 3. bare for flot. Den må jeg på jagt efter :-)
  Det er så dejligt, at du viser alle disse blomster.
  Jeg er begyndt at lave en ønskeliste.

  SvarSlet
 4. Virkelig imponerende - det må man sige. Jeg har selv planer om at sætte prydløg til efteråret - og denne må på ønskelisten. Tak for billedet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Flotte Prydløg, hele udvalget inden for de flotte vækster kan man ikke få for mange af. Jeg beundrer dem hver især.
  Den flotte Meconopsis betonicifolia ‘Hensol Violet, måtte gerne flytte ind her, jeg tror de ideelle forhold er tilstede, den blå breder sig som den får det betalt, men man kan aldrig vide.
  Violfrøstjerner er jeg også glade ved, plantende en del i efteråret, men syntes ligeknap at se så mange over jorden her efter vinteren. Øv, men så må jeg på igen, den kan slet ikke undværes.
  Flotte flotte flotte opstillinger du har fået lavet både i The Sunken Garden og på den nye plads foran dit nye drivhus, det ser rigtig godt ud.
  Samtidig tænker jeg åh nej flere krukker, den mand har vist krukker på hjernen, når jeg tænker tilbage til sidste år hvor du hentede krukker på traileren i store mængder, bliver man næsten helt forpustet, når man ser en ny sending, tænk på alle de 1000 måske snarere 2000 krukker der skal vandes ihvertfald hveranden dag, der går jo en mand til bare til det arbejde alene, jeg puster bare ved tanken om den 1/10 del som normalt har til huse her på matrikel.
  Men Claus jeg beundre dit iver og mod, du er til stor inspiration.

  Samtidig sender jeg mine tanker til Flade og håber at uvejret ikke har været alt for ødelæggende, imens de var på deres skønne havetur i sidste weekend.

  God dag til alle landkrabberne, men også til ham højt til vejrs.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
 6. Hvor er den flot! Og ser kraftig ud i stilken - måske en god kandidat til at modstå den stride vind herude vestpå?

  SvarSlet
 7. Hej Claus.
  Har den en længere blomstringstid end Purple Sensation? Jeg er nemlig ude efter et lilla prydløg, men med en lidt længere blomstringstid :-)

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Det er godtnok nogle cool kugler, I har fået kulet ned. Hvor er den smuk med den imponerende tætte blomstring. Man får lyst til at røre ved den.

  Kære Pia.

  Vi havde en skøn haverejse sidste weekend, og så den ene pragtfulde have efter den anden. Vejret havde været meget voldsomt her, mens vi var på Sjælland, men skaderne i haven var h-e-l-d-i-g-v-i-s begrænsede.

  Ønsker alle en rigtig dejlig og skybrudsfri weekend.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet