Et glædeligt gensyn

Et glædeligt gensyn er hvert år den omkring to meter høje tidsel, Cirsium rivulare ’Atropurpureum’.

 

claus20130610_173956

 

Den har jeg i gentagne grupper, og selv om jeg elsker den, er jeg glad for, at den er steril. Så er der ikke problemer med selvsåning.

 

claus20130610_173756

 

Jeg har andre skønne tidsler, men de blomstrer ikke endnu.

 

Dem vender jeg tilbage til, når tid er.

8 kommentarer:

 1. This is really very nice! I love al the flowers you have!

  SvarSlet
 2. It allows somebody secure financing through some type of personal collateral credit payday loans most with the auto finance borrowers
  are hardly aware with their credit situation; being a
  result, they get hackneyed on the end whenever they fill the loan application and go for
  a particular car finance financier.

  SvarSlet
 3. De ser ganske nydelige ud. Jeg skal nok lige have bearbejdet psyken lidt - for i min optik er tidsler altså ukrudt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Smuk plante, har lige set den hos Stovby stauder, men havde desværre ikke plads i bilen - den er jo lidt af en skyskraber :-)

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Det er helt fantastisk, hvor mange godter du kan hive frem af ærmet hver eneste dag.
  Som altid bliver man i et fantastisk godt humør, når man besøger din blog Fantasiske videoer fra de mest skønne steder som du har besøgt og deler med alle os som ikke er så berejst.
  Den ene skønne buket efter den anden fremtryller du med sikker hånd og en sans der ligger til krydser, boller og slanger, selvom du ikke har beskæftiget dig med den slags før, er der mange der misunder dig til langt ud over fingerspidserne.Men med det spisekammer du kan diske op med er det jo en sand fornøjelse at beskæftige sig med.
  De mest vidunderlige planter hiver du frem den ene gang efter den anden og man tænker, hvorfor har DEN endnu ikke indfundet sig her på matrikel, selvom der godt nok efterhånden er kommet mange til igennem de sidste 3 år. For de alle er jo det mest bedårende man har set.
  Kære Claus det paradis du har stablet på benene er en ener, man skal heldigvis ikke kopiere det, DET KAN MAN IKKE, men man kan finde rigtige mange små og store guldstykker der kan bruges på den ene eller anden måde.
  At du hverken kan undværes som den inspirator eller den person, som du er, er vi rigtig mange der kan skrive under på. Du giver rigtig meget.
  Rigtig god dag til dig Claus, men også til i andre Havetosser ude i landet.
  Et stort knus til Tante Grøn, Inga, Paw og Margrethe.

  KÆMPE KNUS herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. den er meget flot ,og jeg vil gerne have mange.De kan vel deles?
  Mange have hilsner fra Heidi

  SvarSlet
 7. Hvor er de flotte - du har ganske ret, det er skønt, når nogle af planterne kommer i højden og danser i vinden!
  Apropos sågning, så har jeg købt nogle af "dine" hvide løjnantshjerter i Bilka og de har bare været helt fantastiske - de blomstre endnu, for der kommer hele tiden nye stilke, der sætter blomster. Nogle af blomsterne har sat bælge, hvori der ligger frø - er du bekendt med om jeg kan bruge disse bælge/frø til nye planter og i bekræftende fald, hvordan man gør? Har forsøgt at lede på internettet, men ikke fundet noget - håber du kan hjælpe!
  Med venlige hilsner Helle

  SvarSlet
 8. Jeg plejer at fjerne ukrudt i haven, som jeg anser tidslen for. Men i år har jeg nogle selv såede stående i en lille gruppe, og de får lov til at blive stående i år ;-)
  K.Gro

  SvarSlet