Hvad I ønsker ...

Flere af jer har på det sidste spurgt, hvor jeg har købt mine pokalformede krukker, og det har jeg i udlandet.

 

claus20130625_151409

 

Men; forleden var jeg med Bilkas indkøber på besøg hos ’vores’ krukkeleverandør, der på min opfordring havde fået nogle af de pokalformede krukker hjem, fordi jeg godt kunne tænke mig at teste, om der var salg i dem.

 

claus20130625_151448 claus20130625_151438

 

De er 48 cm i ydre øverste diameter og koster kr. 399,-. Hvad siger I? Er det nogle, jeg skal bede Bilka om at sende ud i butikkerne?

40 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  jeg er ellers ikke meget for pynt og fjas i min lille parcelhushave, men sådan nogle kunne jeg sagtens overveje.. Hvilket materiale?
  Kan man selv slæbe dem?
  Kommer der en form for piedestal eller noget også?
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Jeg kunne sagtens bruge et par stykker ,men som SuK siger mangler jeg også noget at sætte dem op i højden på så de rigtigt kan præsentere sig.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 3. Du må meget gerne be' Bilka om at åbne en butik i Helsingør - og helst med et meget stort havecenter! Tak på forhånd... :-)Jeg lover at køber en masse!

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Hvis de kan stå i de jernstativer til krukker du tidligere har ladet Bilka producere, synes jeg er en rigtig fin idé - Kan godt se det smukke I, at de står på søjler, men måske er det andet også en mulighed. Kan du ikke prøve - for så synes jeg vi skal have dem i Bilka.

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Jeg kan godt finde et sted at sætte et par krukker - og bare de ikke er af plastik, hvad jeg stærkt tvivler på når du er involveret.. så vil jeg helt sikker være køber.

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Selv om budgettet er brugt for i år, ville jeg straks snuppe 2, men det er rigtigt at de præsenterer sig bedst når de står på noget.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 7. Jeg aftager også gerne et par stykker og lige som de andre vil jeg også gerne have en søjle eller lignende at stille dem på.
  Venlig hilsen Pernille

  SvarSlet
 8. Hvor høje er de egentlig?
  Synes de er skønne!
  Er dog lidt i tvivl om, hvorvidt en mere enkel stil, vil passe bedre til min udgave af hus/have.

  Majbritt

  SvarSlet
 9. Ja helt klart Claus. Det vil jeg glæde mig meget. jette

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, Claus, må bare leve af risengrød lidt længere tid.
  God aften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 11. Også et STORT ja herfra

  Kh Anja

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Du gør dig i retoriske spørgsmål. For selvfølgelig kan de sælges. Jeg kan let forstille mig en hel "Blossom-effekt", hvor de flyver ud af butikken.

  Da jeg var så utrolig heldig at besøge din have i søndags, stod der et eksemplar på gulvet i dit nye flotte drivhus. Der er gods i (lidt pilfinger er man jo altid), men ikke mere end der kan slæbes et eksemplar eller to.

  Jeg går allerede og spekulerer på, hvor jeg skal stille vidunderet, og hvilke planter der skal pryde den. Pletter i luften som du viser her, er afgjort en mulighed.

  SvarSlet
 13. JA TAK :)

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Det er da vist det, man kalder for et retorisk spørgsmål :-) Meget, meget gerne - jeg står lige og mangler 4 stk. - altså foreløbig :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 15. Jaaaa:) men husk også bilka ved viborg
  Venlig hilsen Vibeke viuff andersen

  SvarSlet
 16. Hej Claus, prøv også at få Bilkas indkøbere til at indkøbe de gammeldags sandstenskrukker, du har i haven. De er fantastiske.

  PS. Vil du ikke oplyse det latinske navn på de enkelte hvide ranunkler, du har i det hvide bed med Allium Mount Everest.

  Kh .Anita Barner Ibsen

  SvarSlet
 17. Ja, ja, ja ... mange hilsner fra Trine

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  Sådan nogle kunne jeg godt bruge til mit endnu ubyggede drivhus, men kun, hvis der er hul/huller i bunden så overskydende vand kan løbe fra.

  Måske man kunne lokke lidt mere ud af dig om materiale, vægt og hul i bunden?

  Venlig hilsen
  Mette

  SvarSlet
 19. Med en søjle vil de være fine, men jeg vil også foretrække en lidt mere enkel stil. Til en almindelig villa bliver det for voldsomt med den pompøse stil. Du har tidligere vist nogle enkle zinkkrukker på piedestal som jeg tror vil gøre sig bedre i en parcelhushave. Men rigtig god ide at give mulighed for noget der kommer i højden.

  SvarSlet
 20. Kære Claus.
  En ualmindelig smuk krukke som på en Piedestal, ville blive bl.a. et smukt ´point de vue´. I min have med blå- og gulgrønne Cypress som baggrund, forestiller jeg mig at krukken vil ´bryde´, og lyse op.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 21. Ja Claus...:-)
  jeg har allerede sat mig på 2 til at begynde med.
  De ligner jo helt de dyre franske som jeg er helt vild med.


  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 22. De er smukke, men jeg kunne godt tænke mig dem i en noget større udgave også :-)

  SvarSlet
 23. Kære Sweetpea.

  Jeg har en stor svaghed for pokaler/urner og vil helt sikkert ikke kunne modstå fristelsen, hvis de kommer i Bilka. De vil heller ikke være dumme til indendørsbrug.

  Kære Pia,

  giver du en skål risengrød i ny og næ, hvis vi skal ha` købt pokaler? Når jeg har slagtet sparegrisen og brugt indvoldene....sludder indholdet ...til pokaler, vil her kun blive serveret bortfløjet fasan og det mætter ikke særlig godt.

  Godnunatogsovnurigtiggodtknus

  SvarSlet
 24. Jeg kunne godt blive fristet.
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 25. Kære Claus

  Lige en hilsen til Jytte

  Du må gerne få en få min skål risengrød, det er ikke lige min livret, kun udgaven til jul blandet med fløde og mandler er jeg tilhænger af, det er jo ikke lide spareudgaven, vel. :-) :-)
  Bliver nød til at finde på en anden måde at spare, for de pokaler kan man ikke leve uden.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 26. Kære Claus
  Absolut ja! Som vores kære tante Grøn, så er jeg også vild med pokaler. og vil ikke tøve med at udskifte et par krukker til fordel for disse pokaler!!!! :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 27. Jeg kunne absolut godt bruge et eksemplar oppe på min havemur! Uh jeg kan lige se det for mig med nedhængende Fjerblomst. Så: Ja tak :)

  SvarSlet
 28. Ja, tror sagtens jeg vil kunne fristes :)

  SvarSlet
 29. Det er lige sådan et par, jeg har kigget efter - og prisen lyder ok, men hellere ikke dyrere. Ved en dyrere pris ville jeg pg garanteret også mange andre være nødt til at springe fra. Jeg har ikke set dine sandstenskrukker, men har i et par år kigget efter de gammeldags hvide krukker, der har små "buer" hele vejen rundt. Dem ville jeg også være en sikker aftager af :) hilsen Else Marie

  SvarSlet
 30. Ja tak , meget gerne...

  SvarSlet
 31. He he, nu skal man jo aldrig sige aldrig. Men jeg kommer ikke til at købe dem. De passer fint til en patriciervilla i Risskov, men de står ikke øverst på min ønskeseddel. Jeg er ikke så glad for den pompøse stil - næ må jeg få de store jernfade du har ;-) men der er jo helt sikker masser, der synes de er fantastiske.

  god dag
  Bente

  SvarSlet
 32. En enkelt dags fravær på bloggen og der er straks lavet opinionsundersøgelse, mens man har været væk. Men også jeg er en glad aftager, hvis pokalen kan stå ude om vinteren og pynte hele året.
  Ja, og en søjle til at løfte den lidt i vejret vil også have interesse!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 33. Ja jeg vil også fluks købe 2 af dem, har længe ledt efter noget lign.

  SvarSlet
 34. Jeg mangler så meget de små borde bilka havde sidste år. Dem hvor der lå en betonflise som top. Dem vil jeg gerne have tilbage på hylderne. : )
  Vibeke

  SvarSlet
 35. Nej det er nok for fint til mig også. Jeg holder mig til terracotta. Men smukke og overdådige er de.
  Jeg kunne dog godt drømme om piedestaler a la Margits i jern. De er for lækre. :)
  Kunne der være salg i dem?
  knus

  SvarSlet
 36. Jeg er også en glad køber.... Med søjle til , ikke noget med en masse krummelure på .
  Kærlig hilsen
  Rikke fra Fyn

  SvarSlet
 37. Ja, helt bestemt da, har ledet længe efter et sådant eksemplar, super flot er den, og til en okay pris, men igen... vil komme til at mangle søjen under, nå men den kan man måske finde et andet sted... tænke tænke ;-)

  SvarSlet
 38. Ja få endelig bilka til at tage dem hjem, de er skønne.
  Jeg kan kun bakke op om Lotte´s ønske om Bilka med stort havecenter i Helsingør.

  God Weekend
  Hilsen Maria

  SvarSlet
 39. Ja tak, meget gerne og med søjle til :-). Men husk lige Bilka i Viborg denne gang :-)

  Mvh Margit

  SvarSlet