Jeg er altså vældig tilfreds ...

... med ’Claus Dalby’-rosen. Ikke blot er den smuk, men den har også den mest fortryllende duft.

 

claus20130529_072952

 

claus20130529_072730 claus20130529_073103
claus20130529_073124 claus20130529_072924

 

Tænk at få blive bedt om at lægge navn til sådan en skønhed. Det kan man da kun være beæret over.

 

Der har været – og er – stor interesse for ’min’ rose, og jeg har hørt, at mange havecentre og planteskoler har måttet melde udsolgt!

16 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Ja, jeg er også vældig tilfreds, for i søndags lokkede jeg en veninde (med bil) til at tage med i Bilka Holstebro, så jeg kunne få fat i ovennævnte rose. Heldigt, hvis de er ved at være udsolgte. Nu står den og troner på min altan.
  Nu mangler vi så bare at få valgt den som "Årets rose":-).
  Glæder mig til morgendagens video fra Frankrigsturen.....

  Kærlig hilsen

  Må det være mig tilladt at drysse hilsner ud til "halvsvenskeren",en midtfynsk Pia og de kære morsingboere - og alle andre, der vil have en hilsen fra mig:-).

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Smuk, smuk rose, som skal plantes i mit nye helt hvide måneskinsbed, nu da jeg også ved, at den har en dejlig duft - sidstnævnte er ligeså vigtigt for mig som rosens udseende. Glæder mig til at læse om/se de franske haver :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Mine ´Dalby-roser´ står i drivhuset, på spring til at blive plantet ud i et helt nyt bed, og de har fyldt drivhuset med den lifligste duft. En skøn kulør, og sikke enormt store, fyldige og smukke blomster! Aldeles henrivende. En perfekt rose, passer perfekt på dig. Én af de smukkeste og herligste, jeg endnu har oplevet ;o)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 4. Åååh, den må jeg ha' - duft er vigtig, men den ser da aldeles fortryllende ud også. til lykke med den!!

  SvarSlet
 5. Kære Claus,

  "Vældig tilfreds"- udtrykket afslører, at du har vestjysk blod i årene, for at få sådan en skønhed opkaldt efter sig, må virkelig være fuldstændig sindsoprivende overvældende:o) :o) :o)

  Jeg var så heldig, at få en Claus rose foræret af den halvsvensker, som Inga omtaler, sidste år - og jeg havde nærmest lyst til at ligge ude hos den om natten i den strenge vinter, for at værne og beskytte den mod frostens skarpe bid. Men den har klaret sig fint, hvilket tyder på hårdførhed, da mange andre godt etablerede roser, fik sig en ordentlig mavepuster af Kong Vinter iår.

  Jeg så Claus rosen i fuld blomst på Langesø-messen sidste år og den er dårende dejlig. Duften er pragtfuld. Alle burde ha` sig en Claus, så man kan håbe, at der på et tidspunkt bliver Clauser nok til alle rosenelskere:o)

  Tusind tak for det kærlige og betænksomme drys fra den sydligere liggende fjord. Du får et luftkys retur, kære Inga:o)

  Ligesom Inga, sender jeg de kærligste hilsner og tanker til alle, der vil have hilsner og tanker fra mig.

  PS: Nu kan tiden kun gå for langsomt til det bliver søndag. Jeg glæder mig enormt meget til franske fristelser og berusende blomsterskildringer fra din hånd, kære Claus. Vive la France.

  SvarSlet
 6. Den er meget smuk

  SvarSlet
 7. Den er da også virkelig smuk. Så den for nyligt på en havefestival, men købte den ikke - det var vist en fejl!!! Tænk at få en rose opkaldt efter sig, og så en skønhed som den. Flot.

  SvarSlet
 8. Åhh og så i selvskab med hjertegræs... Det er en under skøn buket.
  Knus Rikke.

  SvarSlet
 9. Kære Claus. Da vi forleden dag var i Bilka(Odense) købte vi 2 smukke eksemplarer af din rose og de står nu med mange knopper. Glæder os til de springer ud og til dine billeder søndag aften.
  Venlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Ja, rosen er særdeles smuk, og har en dejlig frisk duft. En lækker rose! Tror måske at Poulsen Roser ikke har været helt klar over, HVOR stor "Dalbyeffekten" er. Selv kørte jeg til Bilka med en havenabo for små 2 uger siden. Vi kørte i 2 biler, for jeg skulle have Dalbyjord! Igen. Vi skulle begge have Clausere, og hun skulle have nogle Dalbykrukker af de lyse med svaj samt kastanjehegn. Der var kun en håndfuld roser tilbage, som ikke var så glade og friske. En enkelt var ok. Den står nu i en smuk krukke lige ved døren til mit lille havehus, så jeg kan sniffe den, hver gang jeg går ud og ind.

  Jeg må lære at ringe først, for der var ikke en eneste pose jord, og de lyse krukker med svaj var også alle som en borte. (Vi fik dog at vide, at der var både jord og krukker på vej igen). Kastanjehegnet blev bakset ud i bilen - men jo. Dalbyeffekten må kunne mærkes i Bilka. Man skal være hurtig på aftrækkeren.

  SvarSlet
 11. Hei Claus
  Fikk kjøpt en Claus Dalby rose jeg også i går. Overraskelsen var stor over å finne den her i Stavanger allerede dette året. Var egentlig ikke ute etter den type rose, men kunne ikke gå forbi en rose oppkalt etter en så stor inspirator. Nå står den i et bed med lilla og kremhvite/gule planter og det så riktig godt ut. Gleder meg til den springer ut.

  Glade hilsener fra Unni

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Fin ser den ud, den skal nok finde sin plads her også, men det bliver nok ikke før til næste år, da pengene gik til syrener og en skøn rose Blue margenta i Heides planteskole i sidste weekend.
  God søndag til alle.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Ja den er smuk, og dufter skønt, den kan du roligt være stolt over
  Mvh Jesper S

  SvarSlet
 14. Jeg håber der osse er clausroser til næste år. jeg er "syg" efter en (eller 2) men kan ikke nå at få bedet klar før end til vinter, det er en større omlægning der skal til. Og jeg tør ikke købe den og overvintre den i krukke, så hellere vente. Den ser simpelhen så skøn ud, at ventetiden blir hård.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 15. Hej Claus,

  Jeg kan godt forstå, at du er både stolt og beæret over at få denne smukke rose opkaldt efter dig. Og når man, som jeg, elsker hvide blomster - kan det ikke blive bedre end denne.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet