Labre liljer

Lige nu er der det dejligste liljeflor i mit flammebed, og jeg glæder mig i den grad over de skønne blomster.

 

claus20130628_194454 claus20130628_194013

 

Liljerne her så jeg for et par år siden til et Flowershow i Holland, og de blev straks bestilt hjem.

 

claus20130628_195512

 

claus20130628_194744

 

Det er tale om liljer af Martagon-typen, og jeg skal love for, at de virkelig trives her.

 

claus20130628_194449 claus20130628_194613
claus20130628_193327 claus20130628_193323

 

Lover at vende tilbage med flere billeder fra Flammebedet.

8 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Flotte billeder af liljerne, jeg kan godt forstå du skyndte dig at bestille nogle hjem, da du så dem.

  Skønne billeder af alle dine duer på rad og række i flotte omgivelser, de er nu heldige at have så ideelle forhold at leve under både med søjlepavillon og spejlbassin, deres artsfæller misunder dem nok groft.

  Glæder mig til at se mere til dit flammebed. Mit egnen virker lidt tam i øjeblikket, så det kan være der lige var et lille guldkorn der kunne bruges.

  Til Jytte og John

  Held og lykke med jeres åben have her i weekenden. Håber at vejret vil være ligeså godt som sidst og at der vil være mange der ligger vejen forbi jer og jeres skønne have.
  Pas på dig selv John og lad være med at lave stunt nummer denne gang.

  God dag til dig Claus og til alle I andre.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Martagonliljerne ser majestætiske ud uden at være helt så prangende som liljer med større blomster - de er virkelig, virkelig flotte og selvfølgelig i usædvanlige farvenuancer!
  Jeg har kun sølle 4 eksemplarer i haven. Man skal lede længe for at finde løg også af de almindelige hvide og purpur, det må du da gøre noget ved Claus;0)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne liljer. Kan godt forstå du fluks bestilte dem. Men jeg tænker jo straks liljebiller ! Jeg har haft skønne liljer, men måtte opgive, da de små røde bisser åd det hele. Er du slet ikke plaget af dem - eller hvordan undgår du dem ? VH Kirsten

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Jeg må se at få lært noget om - hvide - martagonliljer for dem har jeg altid haft kig på. Der har været stille om dit Flammebed på det sidste, men det forstår du nok at rode bod på nu. Hårdt presset må jeg indrømme, at det plejer at være meget smukt. Hos dig.

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Jeg er ellers ikke til liljer, da jeg finder dem stive og unaturlige, men her må jeg overgive mig, for hvor er de bare skønne - spinkle og fine i et helt vidunderligt varme nuancer - meget, meget smukt! Glæder mig meget til at se mere fra flammebedet - det er jo sikkert rent trylleri fra din hånd ligesom resten af haven :-) Hav en rigtig god weekend - skønt, at solen nu skinner!
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 6. Jeg er også vild med Matagon liljerne.
  Endnu har jeg ikke haft det store held med dem! Men den ene jeg har blomstre vel på et eller andet tidspunkt???
  Hvor er dine duer dog smukke, og kulisserne helt perfekte!
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Hvor er de super lækre! Dem kan man vist godt blive forfalden til! Tak for kigget :-)

  SvarSlet
 8. Yes, der er de jo! Martagonliljerne!
  Som jeg skrev tidligere på denne måned er de dukket op her i vor gamle have, efter vi fældede en del træer.

  Flotte er de, vores er mørk pink, og ligeså snart de er afblomstret skal de flyttes hen et sted hvor de er til at få øje på! Hvor er du heldig at have så mange, fine nuancer, det er et inspirerende syn!

  SvarSlet