Orden i krukkerne

Nu begynder vi efterhånden at få orden på krukkerne. Langsomt bliver de linet op på række og geled.

 

20130622_174028

 

20130622_173901

 

20130622_174130

 

Særligt foran det nye drivhus begynder det at ligne noget. Og jeg er fortsat med samme farveholdning som i foråret.

25 kommentarer:

 1. Øj øj øj hvor er det..... suk.... bare vidunderlig smukt Claus :)

  SvarSlet
 2. Det er godt nok skønt med alle de blå nuancer:0)

  SvarSlet
 3. Når man nu som jeg er så heldig lige at komme ind af døren, fra et besøg i din skønne have, kan jeg kun fastslå at det hele ser nøjagtig lige så fantastisk ud som du viser her, - og lidt til! Det var en stor fornøjelse at se haven fra alle vinkler og ikke mindst det skønne nye væksthus. Gennemført smukt og lækkert!

  Du har før skrevet, at du ikke altid får brugt dine siddepladser rundt om i haven, men jeg kan så fortælle at fruerne Friis, har siddet på alle bænkene og nydt det smukke skue mens vi samtalede dybsindigt... eller blot sagde åhhh, ihhhh, og se dog...!! Alle bænke er godkendt og fundet iorden og det samme er udsigten fra selvsamme bænke! ;o)

  Tusind tak for nogle skønne timer i haven, de er brugt til sidste minut og indtrykkene er først ved at lagre sig.

  Haveknus fra Friis & Friis :o)

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Hvor er det flot -----
  ja, utrolig flot --- du er en sand mester til at sammensætte - ja, alt fra krukker til farver ---
  hilsen jmn

  SvarSlet
 5. Hvor er det skønt med alt det blå...:-)
  Kan se jeg må i Bo Grønt og købe noget i de farver.:-)
  Vidunderligt smukt som altid Claus.

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Suk ..... hvor ER det smukt.

  SvarSlet
 7. jeg er ellevild, du formår at have ro i din helhed af opsætningen....vildt flot.Klap dig selv på skulderen Claus.

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Gennemført smukt og til stor inspiration for os, der kigger med :-)
  Hvis du har tid, vil jeg blive meget glad for at få at vide, hvad hortensiaen hedder - den er helt fantastisk - nærmest selvlysende blå, hvis man da kan sige det om blåt :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 9. Kære Celsiana - den hedder 'Ayesha'. Den er mest kendt som rosa, men denne må have fået noget 'farv-mig-blå'-middel.
  Prøver at få den ind i Bilka til næste år. Kh Claus

  SvarSlet
 10. Både selve krukkerne og planterne er fantastisk flotte, men prikken over i'et er efter min mening de "firkantede" træer - de får ligesom det hele til at se ud som om, at væksthuset og hele sceneriet har været der altid.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 11. Tusind tak for svar - den må jeg helt bestemt eje!
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 12. Kære Claus. Tak for to dejlige rundvisninger i din have og for de skønne billeder fra pladsen foran det nye drivhus. Det vækker dejlige minder fra besøget i din have.
  Håber du havde en dejlig "åben have-dag" i går og at du også får det i dag. Der er bestemt noget at glæde sig til for de heldige.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 13. Eva Kjær nielsen23. juni 2013 kl. 08.28

  En smuk og harmonisk drøm. :-)

  SvarSlet
 14. Kære Claus.

  Når jeg tænker tilbage på dine billeder fra det laaaaaange vinterhalvår, hvor dette sted var een stor byggeplads, må jeg virkelig bøje mig dybt i støvet over dette helt fantastiske syn. Jord- og betonarbejdspladsen er som ved et trylleslag forvandlet til en himmelsk oase af skønhed og harmoni.

  Væksthusmiljøet ser ud som om, det altid har været der. De imponerende opstammede avnbøg er p-e-r-f-e-k-t-e i sammenhængen.

  Planteopstillingerne er pragtfulde. Jo, du har sandelig grønt blod i årene, som een så fint skrev her på bloggen den anden dag:o)

  Man er en heldig kartoffelwoman, hvis man får lov at se dette syn in real life.

  De kærligste søndagsmorgenkaffehilsner

  SvarSlet
 15. Rigtig smukt Claus!!! Simpelhen :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 16. Her var det mange flotte krukker. Virkelig fint!

  Vivi

  SvarSlet
 17. Kære Claus

  Meget smukt!

  Er det ikke nyt med de sorte krukker? (Eller er det mig der ikke har fulgt helt med?) Jeg synes, at det virker rigtig godt når de sorte krukker står i baggrunden - de "støjer" ikke.

  Anne, Birkerød

  SvarSlet
 18. Jeg er også vild med de sorte krukker,også fordi de er så stilrene,og flot opstilling af de skønneste blomster.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 19. Hej Claus.
  Tak for igår, det var en dejlig dag. Med masser af inspiration, som dog skal afpudses en del for at kunne skrues ned i vores lille have. Men intet er umuligt....
  Jeg ville have spurgt dig om navnet på den store vidunderlige Allium, men det har jeg nu efter et kig på din blog.
  Men en anden jeg forelskede mig i, var vist nok en Pragtstjerne, men jeg kan ikke google den. Du kan se den på skippers-have.blogspot.dk og måske give mig et navn på den der.
  Kan læse på andres blogge, at de også havde en pragtfuld dag hos dig. Tak for det!

  SvarSlet
 20. Jeg købte i foråret de flotte ranunkel løg i Bilka som du havde anbefalet(Claus Dalby) i rosa og hvide. Nu er de så kommet i blomst og der er både lilla og gule i mellem, har andre oplevet det?? Det er så ærgeligt når man gerne vil have noget i bestemte farver
  Hilsen Jette

  SvarSlet
 21. Kære Jette - det må ikke ske, og jeg håber, at det er et enkeltstående tilfælde. Jeg beklager meget. Kh Claus

  SvarSlet
 22. Hej Claus
  Det er jo ikke din skyld.Nu er de alle sprunget ud, og der er ikke en eneste der er hverken hvid eller rosa . Jeg købte en pakke af hver og der kommer røde, gule og lille ranunkler... Så der må være noget galt med begge pakker.
  Jeg har også flere gange oplevet det når jeg bestiller tulipan løg via nettet, det er så ærgeligt, det ved jeg du forstår da du jo selv går meget op i at det skal passe sammen.
  Hilsen Jette

  SvarSlet
 23. Kære Claus og Jette. Jeg købte også de rosa og hvide, da de passede perfekt i farverne til et nyanlagt bed. Men nu er de også sprunget ud her. De er knaldGULE og RØDE. Tror desværre jeg bliver nødt til at fjerne dem fra bedet med alle pastelfarverne. ØV. Bedre held næste gang:)
  Ellers tak for en meget inspirerede blog!
  Mvh Line

  SvarSlet
 24. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet