Potteplanter ude

Jeg må sige, at jeg ikke er sønderligt interesseret i at have potteplanter i vindueskarmen. Men ude forholder det sig ganske anderledes.

 

claus20130625_181414 claus20130625_181434
claus20130625_181423 claus20130625_181443

 

F.eks. har jeg i år dette lille arrangement i min søjlepavillon. Forskellige bladplanter, der supplerer hinanden.

8 kommentarer:

 1. Dekorativt, fint og stemningsskabende.
  De bedste hilsener
  KIrsten

  SvarSlet
 2. Det ser smukt ud og jeg ville gerne kopiere det:)
  Jeg synes at det kan være svært at holde de små udendørs potter med passende vand så nogle visner af tørke, andre drukner af for meget vand - de mest sikre er stenbræk og husløg.

  SvarSlet
 3. Trine løkkegaard26. juni 2013 kl. 20.40

  Hej claus

  Fantastisk hjemmeside, og du nyder det i fulde drag, ingen tvivl om det. Har lige bladret din peon bog i gennem, i håbet om at kunne genkende den pink peon du viser før dette indslag. Men det er svært, vil du skrive her på blokken hvad den hedder?
  Mange hilsner trine løkkegaard

  SvarSlet
 4. Kære Claus Dalby!
  Det er forståeligt nok at du ikke
  har den store interesse for planter
  i vindueskarmen.Du spænder i jo over mangt og meget.Men skulle du få lyst en gang til vinter,vil der åbne sig en verden af enorm skønhed og undren.Flora dania marketing kan være dig behjælpelig.Danske potteplantegartnere er fantastiske til at frembringe de mest bedårende stueplanter.Jeg har selv igennem hele mit blomsterbinderliv elsket at arbejde med disse vidunderlige planter.Måske en ide.Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 5. Fantastisk bord! Hvor har du fundet det henne?
  Hej fra Lotte

  SvarSlet
 6. Jeg har efterhånden kun amaryllis i vindueskarmene. Jeg er nemlig ikke god til at huske at vande dem - og amaryllis kan tåle at tørre ud. Men jeg må sige, at med 4 katte der springer lystigt rundt - også i vindueskarmene - ja, så ryger der en på gulvet med et brag ind imellem. Så bestanden af potteplanter er for nedadgående.

  Billederne af de udendørs potter, du viser her, er dog dejlige.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet