Vi begynder at komme på plads

Selv om vi i disse dage og uger har travlt med at plante krukker til, så planterne nærmest flyver om ørerne på os, er vi alligevel ved at komme i orden nogle steder.

 

20130618_185922

 

20130618_191431

 

20130618_185514 20130618_185634

 

20130618_190329

 

Her får I et lille kig på The Sunken Garden, og selv om planterne endnu ikke har fået fylde og statur, er jeg sikker på, at I godt kan ane linjerne.

12 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Hvor ER det nogle smukke billeder. Jeg er helt fortryllet! Jeg ser ´den hvide have´ for mig, men det vil ALDRIG blive så smukt som i dit Paradis. Du forstår at udvikle drømme hos os herude ... suuuukkk.
  Smukt og drømmedejligt. Ææælsker din symmetri.
  Har næsten lige plantet Dalby-roser i et nyt bed, og glæder mig til flere blomster, idet det er anden gang de får knopper, og nogle er ved at vise farve. Åhhh ... dårende dejlige.
  På den nærmeste Planteskole, blev der sagt, at det var kommet totalt bag på både opkøbere og producent, at netop din rose, på det nærmeste er revet væk. Er det ikke skønt at høre? Ja jeg snuppede lige deres sidste fire idag ... ;o)
  God aften. Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
 2. Ps:
  Om det så er Patine på krukkerne, er der symmetri i udsmykningen af ´The Sunken Garden´.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 3. Det er så fint altsammen og det bliver rart for jer at få det hele på plads så sommerroen kan sænke sig:-)

  SvarSlet
 4. Kære Lisbeth - sommerro? Den kender jeg ikke til, men har det pragtfuldt alligevel!

  SvarSlet
 5. Ihhh.. og åhh...the sunken garden er altså mit absolutte yndlingshaverum!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. suk, hvor ser det altså godt ud

  SvarSlet
 7. Ej, hvor er det pænt!!!!!

  SvarSlet
 8. Så vakkert, så vakkert - helt slik en fantasiverden ville jeg gjerne hatt, men for meg er det utopi, likevel frydes jeg over dine bilder og tips. Jeg er også glad for at du forteller at du "begynner å komme i orden" - jeg trodde det var jeg som var sent ute i min lille have. Jeg tenkte at det er kanskje bare 10 uker til så er alt borte og da trodde jeg at jeg var helt feil med alt i min hage. Takk for at du fikk meg til at gjenfinne humøret igjen. I dag blomstret min første frøstjerne - den kom frem i mørk lilla, men det får jeg tåle, den er kjempediger - høyere enn meg - skjønner hvorfor du anbefalte den i et program ;) Takk

  SvarSlet
 9. Ojoj, sådan en have får jeg aldrig. Den perfekte symmetri på øverste inspirerede mig til et lille blogindlæg på: http://blomster.blogspot.dk/

  Undskylder, hvis du bliver ked ;)

  SvarSlet
 10. Kære Claus. Hvor er det smukt med alle de krukker og opsatser i the Sunken Garden. Det bliver da helt fantastisk, når det gror til og får fylde.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Det ser imponerende ud - skal nok blive flot.

  Men hvordan kan du dog få ideen til at sætte så meget ved siden af hinanden?
  men flot
  hilsen jmn

  SvarSlet