Video d. 16. juni 2013

 

Se forrige uges video fra det samme bed her.

4 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tak for endnu en helt fortryllende video fra dit smukke bed. Jeg er så spændt på, hvilke purpurfarvede roser du har i bedet?
  Glæder mig i den grad til rosernes udspring - måske nogle allerede er med på næste uges video - man har da lov at håbe :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tak for en fin video spækket med nyttige tips. Jeg klapper normalt ikke i hænderne over meconopsis (jeg er ikke så god til det azurblå, hvis ikke lige jeg er ved vandet), men denne lille violette yndighed er lækker. Trollius er næsten uundværlige med deres små måneskinsfarvede bobler. Allium er efter min mening også smukke, når de er afblomstrede. Jeg havde slet ikke styr på de forskellige blomstringstider, så tak for info.

  SvarSlet
 3. urghh flere fristelser og så med tips hvor man kan få frø, den trollius er bare superskøn,.
  Og de blå lærkespore er heller ikke værst,hm hm. I betragtning hvor mange planter der måtte ha kunstig åndedræt i dette forår, ender det med jeg må indrage noget af marken til at få plads til bare nogle af fristelserne.
  Jeg kan se det var næsten vindstille hos dig?, her blæser det en halv pelikan, med byger indimellem ,,ikke noget sjovt havevejr
  rigtig god ide med at følge det samme bed sæsongen igennem, det er spændende.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Hold da op Claus sikken et bed, når vi så tænker på hvor langt det hele var bagefter for små to måneder siden, forstå man slet ikke den frodighed som det hele har fået nu.
  Skønne vækster som væver sig ind i hinanden og som står på spring til at overtage kan man næsten blive helt mundlam. Men når man ved hvor ivrig du er med at få tilplantet, så forstår man godt det lykkes til fulde.
  Rigtig god dag til alle.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet