Video d. 2. juni 2013

Så er der nyt fra ‘føljeton-bedet’. Se forrige uges video her.

 

20130602_182340

 

4 kommentarer:

 1. Det er godt nok vildt at tænke 6 uger tilbage. Utroligt hvilken gro kraft planterne har, og hvor ser det dog skønt ud Claus. Du må virkelig nyde at komme hjem til så smuk en have. Jeg vil se frem til næste uges føljeton.

  Mvh Vera

  SvarSlet
 2. Det er godt nok vildt at tænke 6 uger tilbage. Utroligt hvilken gro kraft planterne har, og hvor ser det dog skønt ud Claus. Du må virkelig nyde at komme hjem til så smuk en have. Jeg vil se frem til næste uges føljeton.

  Mvh Vera

  SvarSlet
 3. es un sueño tu jardín !!!!!
  me encanta sus colores y matices :)

  SvarSlet
 4. Så smuk og overdådig frodigt og grønt. En dejlig årstid. Og inden længe bliver det jo nok "brændt" lidt af i sommervarmen. Så her vil jeg også følge nøje med i dine indslag og forslag, for der mangler jeg helt sikkert noget i min have - jeg har en "bar" periode blomstermæssigt om sommeren.
  Tak for kigget - det er altid en fornøjelse at "være med" i din have.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet