Video d. 21. juni 2013

Haven bugner og viser sig fra sin smukkeste side …

 

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt og inspirerende med dine fremvisninger på video. Tak fordi, du viser frem så tit. Det giver en rigtig god fornemmelse for planternes højde, drøjde, farvesammensætningerne og naturligvis årets gang.
  Tak for du deler så rundhåndet ud af din viden og erfaringer.
  ... og nu har jeg alkymisten "skrevet" bag ørerne :-D

  Venligst
  Susan/Kjellerup

  SvarSlet
 2. Uha da Claus, det ser da bare skønt ud! Det med at blive ude hele døgnet forstår jeg virkelig godt. Det er desværre lidt svært nå man har børn der venter;-)
  Jeg lagde mærke til dine violette overstandere i baggrunden. Dem håber jeg du viser os i dag :-)
  Nu vil jeg tage på planteskolen og hente mine to Maidens Blush :-)
  -k.Gro

  SvarSlet
 3. Tak for et dejligt kig. Og et lille grin, for jeg kom da til at trække på smilebåndet over at være katagoriseret som fattig!! Jeg som føler mig så rig. Men hvor har du dog ret mht. rosen, den er skøn. Og jooohhh den kunne jeg godt bruge, har endda nok plads til den.

  God weekend til dig og bloglæsere.

  SvarSlet