Video d. 29. juni 2013

4 kommentarer:

 1. Dejligt at se hvor frodigt alting
  gror.En dejlig video.Vi har jo alle
  væntet længe i foråret inden der rigtigt skete noget i haverne.Men med det skiftende danske sommervejr vi har for tiden kan man da som haveelsker kun glædes.Venlig hilsen Birgit Nouri.

  SvarSlet
 2. Uha Claus, jeg syntes mange af mine roser allerede er på retur :(
  Men så er det jo bare endnu bedre, at kunne følge med hos dig:-)
  Tak for kigget.
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Vidunderlige kik i alle retninger i dit skønne paradis.
  Alting strutter om kamp og en frodighed så stor, at jeg godt kan forstå du er lidt stolt over dit flotte resultat, det kan du også roligt være.

  Samtidig må det være lidt hårdt at tage væk i to uger, hvor alle roserne står i fuldt flor, men samtidig selvfølgelig også rigtig skønt at opleve nye og spændende haver.
  Jeg glæder mig allerede til at være flue på væggen og følge dit fodspor i de to uger, men håber samtidig at du får tid til at puste lidt ud mellem dine besøg.

  Forsat god aften til jer alle derude.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Det hele ser jo ganske vidunderligt ud. Tak for video og tak for tip om nedklip. Jeg er nu allerede begyndt af skræk for at være for sent ude med saksen .... som jeg plejer. Når du en gang kommer til bogen om selskabsplanter, ville jeg inderligt ønske, at du medtog information om dette ved de relevante planter. For jeg kan ikke tælle alle de gange, jeg har suset rundt i min lille have med en saks i hånden og sagt til mig selv "what would Claus Dalby do".

  SvarSlet