Video d. 8. juni 2013

Så er der nyt fra bedet bag væksthuset.

 

Se forrige uges video her.

 

 

20130607_062145

 

3 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Tak for en skøn video.

  Jeg var i Næstved i sidste uge. Der har de beplantet flere midterrabatter fyldt med allium og kamasja. De afløste påskeliljerne. Flot med kugle og spir og mørk-og lyslilla. Det var svært at koncentrere sig om kørslen, det var bare så flot.

  Mange hilsner fra Janne

  SvarSlet
 2. Du är fantastisk på att måla med blommor!!!
  Mariana

  SvarSlet
 3. Tak for en dejlig tur i dit bed. Jeg blev glad for at se et enekelt bronzeblad. For mine er ikke blevet større, heller. Da jeg havde plantet dem, advarede en bekendt mig med, at de breder sig MEGET. Den himmelblå akeleje var bare dejlig. Jeg har sået akelejer for længe siden i et par krukker - og havde egentlig opgivet dem. Men der titter noget småkravl op nu, så jeg håber, det er akelejer. OG - den er efterhånden "feset ind" - der skal MANGE allium i jorden til efteråret, for det ser rigtig godt ud.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet