Video d. 9. juni 2013

8 kommentarer:

 1. skøn sammensætning, pileurt og allium, spir og kugle, raffineret enkelt.
  Jeg kan godt gætte på hvorfor man ikke ser "ah nu fik jeg ikke navnet" så meget . Som andre specialplanter skal diverse plantesalgsteder tvinges og trues til at tage anderledes planter hjem ellers kører de i den samme og trygge skure som altid.
  Har du slet ikke nogen planter der er ved at blive "kvalt"?? Jeg har været ude i dag og givet "kunstigt åndedræt" til flere stauder som blev plantet sidste efterår og som pludselig var ved at forsvinde i narcisblade og akelejer, det er en hårdkogt blanding skulle jeg hilse at sige,hihi.
  skønnesommerhilsner Gunvor

  SvarSlet
 2. Kære Gunvor - for at undgå, at planterne bliver kvalt, justerer vi staudebedene hvert efterår. Kh Claus

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Det er da helt utroligt, som det hele er eksploderet de sidste par uger, det ville være skønt at have et partoutkort til at kunne nyde sådan et skue. Håber jeg en dag får held til at se din smukke have når roser og alle stauderne står i fuldt flor
  Mvh Jesper S

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Tak for levende billeder. En skøn afdeling med smukt afstemte nuancer. Der må ligge mange timers arbejde bag et sådant ekceptionelt smukt bed, tænker ikke på tiden med at plante, men med at finde de forskellige planter, afstemme i farver, højde, bladtyper med meget mere ... WOW.
  Har prøvet at google Valeriana Pyrenaica, men fandt ikke frø. Heller ikke hos ´Secret Seeds´, som du engang henviste til. Men skøn er den og ovenud romantisk.
  Fuld af beundring. Iris.

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Både bed, videoføring og speaking er helt i topklasse på denne godbid. Hvor ser det pragtfuldt ud. Jeg har skam allium, men kan se på dine videoer, at jeg vist må investere i nogle flere til efteråret. Jeg har samme kvælningsproblem, som Gunvor og har måtte være ude med saksen. Jeg evner ikke balancen. Det er en kunst at være i stand til at vurdere, hvor store de forskellige planter bliver både i højde og drøjde. Det er langt fra altid, at mærkaten stemmer overens med virkeligheden. Jeg har i et hysterisk anfald revet nogle planter op, så nu har jeg huller. Men det er vel det, sommerblomster er til for.

  SvarSlet
 6. så nydelig bukett!! Og kanne :) Og fargene var helt herlige!

  SvarSlet
 7. Dejlig "tur". Tak. Den "hvide" start fangede mig øjeblikkeligt. Men det er i det hele taget en fuldendt komposition med allium, spir og de florlette skærme - og farvet løv og og og. En stor kilde til inspiration.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Tak for kikket Claus! Super flot!
  Det får mig til at spørge om Bilka får den mørke hyld på programmet i år? Den er jeg nemlig på jagt efter.

  Venlig hilsen Ingrid

  SvarSlet