Video fra Le Jardin Plume

En af de skønneste haver, jeg har oplevet!

 

20130530_180550

 

16 kommentarer:

 1. Dejlige videoer du laver..:)
  Jeg suger dem til mig, men jeg synes nu at din have overstråler dem alle..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Mange tak for videofilmen, hvor er det dejligt, at du lader os komme med ind i haverne, fortsat god tur til dig, nu vil jeg ud og fodre mine koier, og nyde en aftentur rundt i haven.
  Mvh Jesper Svendsen
  Www.koihaven.dk

  SvarSlet
 3. Fantastisk have! Bemærkede en detalje, som jeg lige måtte spole tilbage og se igen: overgangen fra det ene haverum til det andet, hvor åbningen var flankeret af partier med rafter. Danner et smukt "filter" som antyder hvad man finder på den anden side, men samtidig indskrænker selve åbningen, så der opnås en fin "spænding" i indkigget. Raffineret!

  SvarSlet
 4. skøn have og de firnurlige hække er bare alletiders. Næsten bedre en de korrekte klippede.
  Jeg æælsker akelejer, så det er en fryd at se den brugt så vildt i en "fin" have. Der er osse uanede mængder akelejer i min have men den er jo osse vildsom hihi.
  Jeg lagde mærke til der var ikke den uro af publikum her, så der var nemmere at se haven. Glæder mig til sensommerforsættelsen, Dejligt at du giver dig tid at lave video til os hungrende, tak.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 5. Kære Claus Dalbye!
  Tak for de mange vidoer du viser.
  Dejligt at du tager dig tid til
  at dele dine oplevelser med os.
  Du beriger os og er med til at
  gøre de Danske haver ednu rigere.
  Tak fordi du er til og tak til
  Anne Just fordi hun startede din
  haveinteresse.Pas godt på dig selv.
  Venligst Birgit Nouri.

  SvarSlet

 6. Sikke en skøn have, men det huer mig at der ingen gæster er at skue. Er den åben så almindelige mennesker kan komme og se den, eller er det kun for de specielt inviterede? Den ser absolut ud til at være et must see hvis man er i området.

  SvarSlet
 7. Kære Birgit - der er skam åbent. Se hjemmesiden ...

  SvarSlet
 8. Åh tak endnu en gang
  Vidunderligt inspirerende sted
  Kh Susanne, Nivå

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Lidt på haverejse er man jo altid, når man følger med her på bloggen. Dejligt at du deler Europas skønhedspletter med os læsere. Det er tydeligt, at Jardin Plume er noget særligt. Hækkene står som hugget i sten og danner flotte rammer om de svajende planter. Kan godt forstå din begejstring for denne have.

  SvarSlet
 10. Virkelig vakker hage Claus. Jeg slutter meg til de andre hilsener. Takk for at du tar deg tid å vise oss videoer fra hager rundt i Europa! :-)
  Det er flott og inspirerende å følge deg på dine reiser! :-)
  Stein

  SvarSlet
 11. Kære Claus.

  Tusind tak for endnu en fantastisk havevandring i selskab med dig og dit videokamera.

  Jeg kan godt forstå, at dette sted gjorde et uudsletteligt indtryk på dig, og at du MÅ tilbage igen. Jeg er normalt ikke til alt for meget geometri i haven. Hvis haver udelukkende består af grøn geometri får jeg tics og dårlige mindelser fra matematiktimerne i skolen.

  Men her, hvor alt det meget stramme, bliver opblødt og naturliggjort af skønne uhøjtidlige, poetiske blomster, opstår magien, når det hårde møder det bløde, det feminine det maskuline, når yin møder yang.

  Jeg glæder mig meget til vores næste frankofile blomsterrejse med dig.

  Dejlig solskinsdag til alle derude.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 12. Mange tak for kigget. Specielt de mange akelejer har bjergtaget mig - og det skønne store træhus i slutningen ved de firkantede og meget klippede hække. Den form for hække er nu ikke lige min foretrukne stil - må jeg tilstå.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 13. Hej Claus

  Fantastisk sted,du viser os ,der er mange gode ideer at hente,det må da være enhver gartners mareridt,hvis der gik buskbom sygdom i disse helt forrygende hække og bede.
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Det var dog et helt fortryllende sted. Håber at du vil dele en video fra dit planlagte september besøg med os.
  Venlig hilsen Barbara

  SvarSlet
 15. Kjære Claus,

  Enig i at dette er en av de flotteste hagene jeg har vært i. Jeg var der på høsten, oktober, og det var også helt fantastisk. Stramt og vilt på en gang. Andre hager jeg tror du vil like når du er i England er Bury Court ( Piet Oudolf og Christopher Bradley-Hole) i Surrey og Woolbeding Garden i Midhurst, West Sussex ( en National Trust hage laget av bl a Simon Saintsbury).

  Hilsen Gro, Wimbledon og Oslo

  SvarSlet
 16. Hej Claus,
  Hvilken vidunderlig, smuk og meget fortryllende have. De skønneste akelejer i alle mulige farver. Klippede buskbom der gemmer sig under påskeklokker og akelejer - nærmest en lille troldeskov. De skønne geometriske former og stramt klippede buskbomhække. Alt så arkitektonisk korrekt til de smukke gamle bygninger.
  Hvor kan man forstå, at du bliver inspireret af alle de skønne haver du ser. Man fornemmer det også på din hjemmeside, med nye farvesammensætninger her og der og stemningsfulde stilleben - med ting der er hjembragt fra nær og fjern.
  Mange hilsner
  Mette Marie

  SvarSlet