Det er altså ikke fordi …

… jeg ligger og daser i en liggestol, at jeg nu må se i øjnene, at jeg ikke når til Norge i denne omgang. Også Stockholm må vente med et besøg fra mig.

 

claus20130713_110229_2

 

Norge når jeg slet ikke i år, men Stockholm flyver jeg til i løbet af august.

 

Jeg er her i Sverige en uges tid endnu, og da vil jeg koncentrere mig om den sydlige del.

 

Nu er jeg på vej til Österlen, og jeg glæder mig til talrige nye oplevelser. Herom senere.

 

NB. Billedet her er fra Titti Perssons have i Trelleborg. Den skal I nok se mere til her.

5 kommentarer:

 1. Svenskerne kan altså bare noget med de haver :)

  SvarSlet
 2. Ja! De svenskere kan det med at hygge både inde og ude.

  Ønsker dig en fortsat dejlig tur <3

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Kære Claus. Det er altså noget værre noget med alle de dejlige steder du viser. Nu er John allerede i gang med at købe brobizz så vi kan komme til Sverige og se Løddekøbing Plantskola:)
  Jeg ønsker dig en fortsat god tur. Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 4. Ihhhh Altså, jeg får helt vildt meget lyst til at besøge en hel masse svenske haver!!!- Jeg vil se mere NU!!
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Det er egentlig lidt en skam, Claus, at du ikke når til Norge i denne omgang, for der er rigtig meget at komme efter - endda meget, som er anderledes end det, som mest vises rundt omkring på bloggene..

  Normændene har helt særlige udfordringer til kreativiteten pga deres klippefyldte land. Deroppe kan man ikke bare grave et hul, når der skal plantes eller på anden måde 'indrettes'. Man må udnytte de hulninger, der naturlligt er i fjeldet og ind imellem ligefrem udvide og uddybe med megen energi og tungt værktøj - som nu i min søsters have fx på en skærgårdsø. Således har hun et guldfiskebassin, som er lavet på ovennævnte måde, og slugten, som skærer grunden igennem, ser helt utrolig romantisk ud med vedbendklædte fjeldvægge og nogle roser til at punktere.

  Happy Norwegian Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet