Det er så yndigt

Vi er vist mange, der i foråret fulgte med i Cindies bryllupsplaner og i alle de løgvækster – blandt andet flere tusind tulipaner - som var på vej og lod til at være klar lige til brylluppet. Her skulle de blandt andet bruges som bordpynt. Men ak og ve …

 

CogL_CLU8291

 

CogL_CLU8288

 

Få dage før brylluppet var der udbudne gæster på besøg. En flok rådyr ’plukkede’ alle tulipaner, og så var gode råd dyre.

 

CogL_CLU7881

 

CogL_CLU7892

 

Heldigvis hjalp venner og bekendte med blomster, og som det fremgår af billederne her, kom der ikke til at mangle blomster hverken på bordet eller i brudebukketen.

 

CogL_CLU6926

 

Cendie fik sin Lennart, og jeg er glad for, at vi fik lov at kigge med. Jeg har jo selv på et tidligere bedt Cendie om at sende billeder, og det har hun gjort nu. Tak og tillykke …

 

Brudebuketten og øvrige dekorationer blev lavet af Claus Pedersen fra Munkhus. Smukkere kan det ikke gøres.

8 kommentarer:

 1. Hvor var det uheldigt, men det var dejligt at venner og familie trådte til.

  SvarSlet
 2. ... når nøden er størst... godt at vennerne kunne hjælpe. Et yndigt og romantisk par :) Tak for kigget.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Jeg tænkte netop i dag på Cendie da jeg bestilte tulipanløg.
  Dejligt at se at alt endte godt.
  Stort tillykke til brudeparret.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 4. Virkeligt smukt :)
  Slemme slemme rådyr....
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 5. Tillykke Cendie og Lennart!

  Hvor er det dog blevet til smukke blomsterdekorationer :-)

  Den brudebuket er svær at hamle op med - den ser simpelthen så romantisk og forårssart ud som man på nogen måde kan ønske sig. Hvor er det flot. Og flot borddekoration ... nå, ja - og flot og smukt brudepar!

  Dejligt at se at alt endte godt og endda i solskin. Tusind tak fordi du har haft lyst til at dele det med os alle her på bloggen Cendie.

  Endnu engang tillykke herfra, Lisbeth K

  SvarSlet
 6. PS: Stjerneskærm, myrter, pæoner og sarte roser, dem fik jeg også lov til at nyde på min bryllupsdag. (Men pinseliljerne og hyacinterne er simpelthen fantastiske! De var afblomstret da jeg stod brud).

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  SvarSlet
 7. Tusinde TAK allesammen - vi havde en dejlig dag. TAK for jeres gode råd og tålmodighed. Mange TAK til Claus, det er en ære at blive spurgt :-) Sender en masse kærlighed til alle mine medhavetosser
  Cendie Dyekjær-Themsen

  SvarSlet