Et skønt sted

De sidste fire nætter har jeg boet på Örenæs Slot, der ligger ud til Øresund og med udsigt til Danmark.

 

sommar_orenas_slott1[1]

 

Jeg har været vældig glad for mit ophold og har spist rigtigt godt. Men nu drager jeg sydpå.

 

Hvis I skal til Sverige og se på haver, kan jeg fint anbefale et ophold her. Priserne er rimeliger og maden god.

 

Det er billigst at booke via www.booking.com

2 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Dejligt sted du har haft som udgangs punkt de sidste dage. Det er guld vær når rammerne er idealle, så går alt som en leg.

  God tur syd på, forhåbentlig lever dine nye eventyr op til den kæmpe standart som du har oplevet de sidste dage.

  Fantastiske haver du har besøgt, mange nye ideer, man har kunnet hentet ud af dine besøg.

  Noget måske i mindre målestok, her tænker jeg lidt på den sidste have, du besøgte. Flot er den, men nok lige i overkanten til mig, hvor jeg syntes planterne har fået lidt for lidt plads.

  Men heldigvis har man lov til at være forskellige, det er jo det som er humlen i hele dette univers at der er plads til alle, uanset om man er til det lidt mere rolige eller til noget med kæmpe spræl.

  Skønt at du viser os forskellige stilarter, det er det der beriger og inspirerer sådanne nogle havetosser, som os.

  God dag til Flade og alle i andre havetosser både på land og i luften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Et helt vidunderligt sted, du logerer :-) Den sidste have, du viste, har virkelig gjort indtryk på mig, og jeg har stadig lidt svært ved at sige, hvilket indtryk det egentlig er. Der er ingen tvivl om, at det er en flot have, du har besøgt - stilistisk gennemført til mindste detalje med pink og blåt som samlende farver inden for en meget stram struktur. Den minder mig om en have i Holland fra TV programmet Havedrømme, hvor der udover indslag fra din have, også var indslag med en rødhåret havearkitekt - kan desværre ikke huske hendes navn - hvor hun viste og kommenterede på hollandske have designeres bud på fremtidens haver. I et af programmerne vistes en have, hvor farven orange var det gennemgående tema i en også meget stramt struktureret have. Jeg kunne ikke lide havens futuristiske udseende, MEN jeg har heller ikke glemt haven, så noget må designet have gjort ved mig - på samme måde virker den viste svenske have på mig. Selv kunne jeg ikke eje en sådan have - er mere til sammenvokset frodighed efter mere eller mindre planlagt tilfældighedsprincip - og roser ville jeg ikke være foruden!
  Hvor er det bare dejligt, at du viser os så mange forskellige bud på og opfattelser af, hvad en have kan være - det er med til at rykke ved forudfattede meninger, hvilket altid er positivt. I sidste ende er jeg dog overbevist om, at den have vi skaber, grundlæggende kan siges at afspejle vores personlighed - interessant og afslørende :-)
  Fortsat god tur og tak for spændende indlæg og smukke billeder!
  Kh Celsiana

  SvarSlet