Hvad skulle man gøre uden venner?

Mange spørger mig, hvordan jeg dog finder alle disse vidunderlige og fantastiske haver, som jeg skriver om på bloggen og i mine bøger og viser på tv.

 

20130704_113204

 

Til det kan jeg kun svare, at dette kunne jeg ikke gøre uden gode venners hjælp. Og indenfor for haveverdenen er mange heldigvis meget hjælpsomme.

 

De fleste af de haver, jeg har besøgt i går og i dag, har jeg fået tips om af forfatteren, fotografen og bloggeren Annika Christensen, som dels har skrevet om mig i sine bøger og jeg om hende i mine. Dette vil nogen måske kalde kammerateri, men sådan ser jeg slet ikke på det. Det er bare dejligt at kunne hjælpe hverandre.

 

Derfor, Annika: En stor tak til dig for skønne haver i det sydsvenske. Jeg er taknemmelig.

 

Husk at besøge Annikas fine blog: Naturliga ting.

3 kommentarer:

 1. og Claus - det er altså super hyggeligt at kunne følge dig på din færd! Det er skønt, du viser billeder fra din færd. Også tak til Annika herfra... det glæder ud i mange led :-)

  SvarSlet
 2. Verkligen kul med en bok om nordiska trädgårdar!

  Hoppas att du, Claus, någon gång även kommer att skriva en bok om holländska privatträdgårdar. Det skulle kunna bli fantastiskt!

  /Henry

  SvarSlet
 3. Hej Claus, det har da ikke noget med kammerateri at gøre. Det er jo netop på den måde vi alle får set skønne nye haver. Og med dig til at snuse endnu flere skønne haver frem! Ja det nyder vi andre godt af. Glæder mig til at se de svenske haver, de er gode til det på den anden side af sundet.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet