I gang med det store ’krukkeshow’

Før jeg tog af sted til Sverige, blev vi stort set færdige med at plante de talrige krukker til. Og nu er jeg i gang med at arrangere dem.

 

20130724_201129

 

Som I ser, arrangerer jeg krukkerne, så der både er noget stort og noget småt, noget højt og noget lavt; noget roligt og noget uroligt. Det handler hele tiden om kontraster.

 

20130724_201134 20130724_201159
20130724_201255 20130724_201145

 

Især er jeg glad for den effekt de hvide skyer af brudeslør giver. Selv om blomsterne begynder at visne, er de også smukke i tørret tilstand.

8 kommentarer:

 1. Det ser vel nok spændende ud! Helt anderledes!

  SvarSlet
 2. Så hisnande vackert. Frodigt och färgstämt. Inspirerande. Ler....:-)/ Catarina i Trellebrog

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Det ser vel nok dejligt ud - får helt lyst til at slænge mig med "Min krukkehave" igen... Fortsat god sommer hjemme!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Du er kendt for dine sublime sammensætninger af vækster i krukker, og jeg ville SÅ gerne se flere af dine dejlige fotos af din kreative og smukke krukkesamlinger.

  At udvælge og sammensætte industrielle mængder af krukker må være et kæmpeprojekt.

  SvarSlet
 5. elsker alle dine "krukkeshows" - jo flere jo bedre :-)

  SvarSlet
 6. Simpelthen bjergtagende - især når ens egne er afbrændte af den megen sol, og måske også af for lidt vanding.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Skønne sammensætninger. DEt kunne være jeg skulle "gafle" din ide med at sætte brudeslør i krukke, det er en flot virkning. Og den vil ikke gro i havejorden hos mig. Der er jo noget med den er kalkelskende.
  Der var engang jeg ikke havde andre krukkerier end mine gryder forand huset, nu har krukkerne sneget sig ind flere steder, de her formerert sig i den grad, din fortjenste, gemalen skumlede godtnok om at nu måtte jeg da ha nok. Du er "skyld" i meget, hihi
  5mm regn i dag
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Det ser vel nok smukt ud med alle de krukker. Det giver dejlig inspiration. Tror vi skal prøve med brudeslør i krukkerne, da vi mangler lidt, der giver højde.
  Vores tagetes "Vanilla" (til 14.95 kr fra Bilka) blomstrer stadig fantastisk flotte og "Claus Dalby" roserne er på vej med en masse nye knopper. De kan varmt anbefales begge to.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet