Så er jeg hjemme igen!

Jeg var så heldig at nå en færge i går aftes fra Varberg, og det er dejligt at være hjemme i sin egen have igen.

 

claus20130712_185201

 

Her er også skønt, men meget af tiden går med at vande krukker. Men det er selvfølgelig ikke anderledes end andre steder.

 

Jeg har stadig en del billeder ’på lager’ fra min Sverigestur, og dem vil jeg vise hen ad vejen. F.eks. synes jeg lige, at I skulle se disse smukke myrtetræer, der alle er fremavlet og formet af Jörgen Palm fra Bjärred.

 

claus20130712_185149 claus20130712_185123

 

Jörgen fortalte, at det store træ, som I ser på biledet ovenfor til højre, er omkring halvtreds år gammelt. Det har Jörgen arvet fra sin mor.

 

Måske husker I, at jeg forleden viste Jörgens forhave.

9 kommentarer:

 1. Velkommen hjem - det må være umådeligt dejligt at være tilbage i egen have og blive forbavset over hvor meget der er sket mens man var væk.

  Det har nu været dejligt at komme med på rundtur i Sverige, mange fine haver har jeg begejstret kigget med i:)

  Ulla

  SvarSlet
 2. Hvor er de smukke de myrter. Du fik forhåbentlig også "opskriften". Jeg har desværre ikke det store held med myrter - men ville gerne.

  Velkommen hjem igen!

  SvarSlet
 3. Oj vilka fina!!!
  Myrten gillar inte mej tyvärr...
  Mariana

  SvarSlet
 4. Ja, du kan väl gissa att jag gillar de där! Han är nästan mer galen i myrten än jag?
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 5. Kære Claus. Tak fordi du deler alle disse oplevelser med os andre. Det er meget inspirerende og så får man adresser til steder man kan måske kan besøge dels på nettet og dels live. Hilsen Lene Nyk.F.

  SvarSlet
 6. Tak for alle dine billeder fra det udenlandske. Nyd nu en tid hjemme i din egen have. Og ja, vi andre vander også - men alligevel dør planterne på stribe. Især på en solvendt skråning, jeg har. Jeg har plantet hele 20 bronzeblad der. Men det ser desværre ud til, at de alle er død af tørke. Så jeg glæder mig til regnen, der skulle komme på torsdag.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Sikke en dejlig tur til broderfolket "vi" har været på. Jeg glæder mig til at se flere fotos fra de små og store perler, du har fundet.

  Myrter er dejlige, men heller ikke jeg har været i stand til at holde dem i live. Det skulle ikke undre mig, om det er fordi, at jeg ikke har et opvarmet drivhus, hvor de bør opbevares om vinteren. Jeg husker godt den omtalte forhave, og det er et held, for dit link virker ikke ;)

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Jamen myrter er fantastiske, og til jer hvor det ikke er lykkedes med dem vil jeg sige: prøv igen. Jeg har aldrig haft myrter udendørs men det skal ihvertfald prøves.
  Tak for alle de skønne input du er kommet med fra turen, det kan vi alle bruge til noget.
  VIGTIGT: nu kommer hjemmesiderne med efterårets varer, bl.a. tulipaner, så jeg vil høre, om BILKA igen kommer med store kasser af blomsterløg, som du har udpeget.

  SvarSlet
 9. Kære Jytte - der kommer ikke løgkollektioner i Bilka i år. Men der kommer mange fine enkeltsorter og storkøbstilbud.

  SvarSlet