Video d. 28. juli 2013

10 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Sikke flot have du har - tak for video, det er altid en fornøjelse at følge den.
  Ja det er nogle flotte hække, fint arbejde.
  Og hvor er din krukkeopstilling flot.
  Det var da heldigt i har fået regn, for det hele trænger meget.
  Tak for dine dejlige indlæg fra din tur til Sverige.
  hilsen jmn

  SvarSlet
 2. Dejligt at se video fra dig igen. Det hele står meget smukt.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Tak for video og dejlige billeder af skønne krukker.
  Så et par gamle videoer for at få inspiration til køb af forårsløg og i video fra 27.4. nævner du Angelica "Sylvestris". Kan det være den Angelica der blev omtalt forleden?
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 4. super smuk have og fin video Claus, ihh tænk at du har så mange gartnere ;O)) jeg har nu bare mig i min have. tak for altid fin inspiration

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Skønt og dejligt at se dit paradis igennem din linse og høre din beroligene stemme igen.
  Det bliver man aldrig træt af, samtidig er det utrolig inspirerende og givende.
  Det var rart at vores herre foroven fandt på at vi skulle have vand nu, det var hårdt tiltrængt. Vi nåede 14 mm. bedre end ingen ting, men ville dog gerne havde haft 14 mere.

  Rigtig god dag, Claus.

  Samtidig en hilsen til alle dem jeg kender både på land og i luften.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Fik først i dag, mandag, set din dejlige video, og det var lige hvad jeg havde brug for en mandag morgen. Du er en sand inspirations- og glædeskilde.

  Ingen regn her så vandslangen har måtte tages flittigt i brug. Også her på Østsjælland har roserne taget en dyb vejrtrækning, og er ved at gøre sig klar igen. (Min Claus Dalby rose, som står i krukke, er allerede i gang med 2. blomstring. Smuk er den!) Dahliaerne er så småt begyndt nu. Lidt sent i år synes jeg, men måske det skyldes det sene forår.  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Tak for et dejligt kik ind i din have. Jeg nyder at se hvad der er på vej hos dig i sensommerhaven.
  Her kom desværre kun 20 dråber regn igår, så det var godt at jeg alligevel vandede.

  SvarSlet
 8. Hej Claus.
  Tak for video, det er så dejligt at vandre rundt i din have. Her har vi faktisk ikke fået regn endnu og selv om man vander, bliver det aldrig det samme som når det regner, alting vågner på en anden måde.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 9. Som vanlig en flott film fra din eventyrlige have Claus! :-) Takk for ditt overflødighetshorn av gode ideer, tips og inspirasjon!
  Stein

  SvarSlet
 10. Fik først set din video i dag mandag. Og så snakker om du 20 mm regn , lykkelige menneske. Her kom kun de 5 i torsdags, og de er fordampet. Din have ser så frisk ud, selv alstilberne er friske at se på, mine er godtnok trætte selvom de er nogle af dem der får en vandkande en gang imellem.
  En lidt drilsk ide,. hvorfor lader du ikke dine karteboller stå til vinter? Det er ren underholdning at se stillits, mejser og dompap mædske sig i dem, og så tæt som din have er plantet er det nok ikke innvasivt den breder sig hihi. Det er er kun i min urtehave den breder sig voldsomt ikke i de tætte bede.
  hedebølge hilsner Gunvor

  SvarSlet