Endnu en perle

Ja, jeg har stadig en del svenske haver på ’lager’. Altså haver, som jeg endnu ikke har fået vist på bloggen. For eksempel denne.

 

 claus20130705_180840

 

claus20130705_182416

 

claus20130705_184255 claus20130705_184620

 

Haven her er skabt af Kristina i Ramlösa, og som I nok kan se, var det også den dag et herligt sommervejr, da jeg besøgte hende.

 

 claus20130705_184643

 

claus20130705_180039

 

Det er skønt, når solen skinner, men heller ikke for meget. For så er det ikke nemt at tage billeder med den rette stemning.

 

claus20130705_175325 claus20130705_175918

 

claus20130705_184541

 

Stemning er der dog en masse af her, synes jeg, og det skyldes ikke mindst havens fine indretning og mange smukke påfund.

 

Endnu en perle …

11 kommentarer:

 1. Du forstår som altid at trække perler på snor... Endnu en skøn have med flotte detaljer, jeg er ret vild med muren du viser til sidst. :)

  SvarSlet
 2. Gad vide om der bliver tændt op i kakkelovnen? ;-)
  Jeg bliver gang på gang betaget, når du viser hvad Svenskerne kan!
  Jeg er glad for, at min have ikke er færdig. For så er der mulighed for at, bruge noget af al den inspiration du har vist :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Vilka underbara trädgårdar du har besökt! Vilken vacker mur där många små insekter kan bo och övervintra!/Anja

  SvarSlet
 4. Kære Claus - Dette er dog en perle. Grønt er godt for øjet sagde min yndlingsonkel da han så vores nye have for 10 år siden. Det har jeg rettet op på i mellemtiden, men nu får jeg meget lyst til at gå den anden vej. Hvor er det smukt. Tak Claus, fordi du deler.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Kæreste Claus <3 <3

  Hvor er det pragtfuldt, at du stadig har masser af svensk have-godis på lager. Det har været en kæmpestor fornøjelse og et herligt privilegie, at få lov at være med dig på endnu en spændende og eventyrlig haverejse.

  Det er alt alt for længe siden, at tiden har tilladt mig, at sumpe rundt på diverse haveblogs, så jeg har meget spændende læsning, der på et tidspunkt skal nydes i ro og mag. Tidsmanglen skyldes især vandmanglen. Vi har ikke fået een eneste ærlig dråbe vand fra oven i hele juli måned og er nu ekstremt tørkeramte. Bladene drysser efterårsagtigt ned af træerne og det omgivende landskab er afsvedent og gulligt, hvilket får een til at føle, at vi er en måned længere fremme i kalenderen end vi rent faktisk er.

  Vi har udviklet overdimensionerede Skipper Skræk overarmsmuskler af at slæbe ufatteligt mange vandekandefulde vand rundt til tørstende og nødlidende planter, der har det kummerligt i den revnede og støvede beton, de pt vokser i. Men takket være den kronisk akutte førstehjælp har de alle klaret skærene og står flotte og grønne.

  Hvor var det dog nogle vidunderlige billeder, du viste fra Cendie og Lennarts store dag. Smukkere brud og smukkere brudebuket skal man lede længe efter. Et stort tillykkeknus til dig, søde Cendie:o)


  Claus, hvor ville jeg ønske, at vi kunne komme og overvære din rose-dyppelse på lørdag. Det bliver en stor og uforglemmelig dag i det dalbyske liv. Men i tankerne vil vi hele dagen være i det smukke Bogense hos dig. Man kunne jo håbe, at en venlig og teknikforstandig sjæl ville forevige selve rosen-dyppelsen på video??:o)

  Jeg vil som den sjældne kommentator jeg lige pt er, rigtig gerne have lov at sende de kærligste hilsner, tanker, knus og knogleknuserkram til alle dejlige have- + blogvenner og bekendte, som jeg længe har forsømt på det groveste...knus til harmonikaspillerne, æ røjter, manden, der går i uldtøj i 40 gr varme og alle I andre pragtfulde mennesker, jeg har været så heldig at møde på min vej, og på egne og andres havestier.
  Sikke en sommer vi har haft!!!!!:o)

  Og du Claus, dig sender jeg et knus så langt og inderligt, at du vil finde det helt pinligt:o)

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  SvarSlet
 7. PS: Idag kom de første løg-kataloger med posten. Forstår I andre, hvor sommeren er blevet af? Det har jo lige været forår.

  Augusthilsner til alle

  SvarSlet
 8. For en perle av en tredgård! Jeg er så hjertens enig :) Se og lær..

  SvarSlet
 9. Meget stemningsfuldt og med mange små, spændende detaljer. Så du har gjort det igen - lykkedes med at tage skønne billeder.

  Tak for kigget.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Skøn have - jeg er vild med kakkelovnen :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 11. Jer elsker dine perler, og suger inspirationen til mig:) tak for det.

  SvarSlet