Et sug i maven

Uhhh… Det giver et helt sug i maven, når jeg ser billeder som disse. Jeg drømmer allerede om forår!

 

claus20130521_073602

 

claus20130521_073726

 

I år lægger vi (også) rigtig mange nye løg, blandt nogle af de skønne narcisser jeg så i Holland i foråret.

 

claus20130528_184527

 

claus20130526_155404 claus20130526_155353

 

I Bilka er løgene også på hylderne nu, og i denne sæson har jeg udvalgt 33 sorter, som jeg har god erfaring med og ikke vil undvære i min have.

 

claus20130528_184527

 

Er I i gang med løgforberedelserne?

12 kommentarer:

 1. Det er så vakkert, så vakkert. Jada, er i gang med planlegging. Har ett nytt bed foreløpig, i år. Har gravd opp en del gress som det ser ut til at naboen kan gjøre bruk av. Tulipaner blir i hvitt, lys rosa, lilla og svart. Allium også da. Vi er heldige som alltid har noen planer for tiden som ligger foran. Får gå ut i hagen å pusle litt nå:) Ha en finfin dag!!

  SvarSlet
 2. Så vackert!!
  Lökarna är beställda men betydligt mindre mängd än vad du beställer.
  Ha en fin dag
  Mariana

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  I gang og i gang. Det er så meget sagt, men jeg gør mig lidt tanker ..... når ellers jeg har tid til at tænke. Dine billeder skaber længsler. Jeg drages.

  SvarSlet
 4. Indtil videre er det kun oppe i hovedet. Jeg skal have fundet både tulipaner og en enkelt narcis, der skal matche hostaen Blue Angel. Så jeg tænker i en hvid narcis og hvide og mellemlilla tulipaner. Men sorten kender jeg først, når jeg ser, hvad plantorama får hjem. Men det er rigtigt - disse billeder drager - og vækker længsler mod næste forår. Lige p.t. er jeg lidt skvalderkåltræt. Men det går vel over, når først de visner helt ned for vinteren.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Åh, jeg var knap nok klar til suget endnu! Men nu du siger det, så mærker jeg det også.
  Har ellers netop i dag nydt dejlige georginer og sensommer stemning hos familie. Det er nu heller ikke værst.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Åh ja - faktisk er jeg selv lidt overrasket over hvor langt jeg er med præcis det.

  SvarSlet
 7. Bare på planleggingsstadiet! Min mann graver bed, jeg planlegger og drømmer.
  Kunne du anbefale noen løker for oss som ikke bor i Danmark? Sjekket Bilkas avis, men der sto det ikke så mange navn.

  Ha en fortsatt finn dag!

  SvarSlet
 8. Ja det er det flere som gjør :) Drømmer oss vekk i deilige løk som enten er godt gravd ned eller kanskje ikke kommet i hus enda :)Våren er alltid en lengsel mot et nytt år med nye muligheter. Du har jo ellers en fantastisk løkblomstring da :) Alt vel!

  SvarSlet
 9. Jo...jeg er ihvertfald blevet fristet til nogle poser Angelique og den yndige lysegule narcis i Bilka. Tulipnerne er jeg kommet til at forære væk, men jeg er også kun lige startet på forårsdrømmene.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Tak for de dejlige billeder.
  Ja, det kribler efter at komme i gang med at plante løg.
  Vi har for længe siden bestilt tulipanen Carneval de Nice som John forelskede sig i, da han så dem i din have sidste forår og den skal jo have selskab.
  Jeg er mere til City of Harlem, Valerie Finnis og iris Katharine Hodgkin, men vi finder nok plads til dem alle.
  Vi har faktisk også bestilt iris Gipsy Queen som John ikke kunne undvære,.... så nu begynder det at knibe med pladsen.
  Håber ikke de blomstrer på samme tid, men vi må jo sætte nogen krukker ude og nogen inde.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 11. Tjoo skal man bestille fra katalog eller vente til de får poser hjem hos plantepusheren, dem kan man jo stå og gamse på, og der er jo portoen, den er dyr, minst 2 poser løg kan jeg få for de penge, men de har nogle spændende nye sorter i kataloget,, hihi store overvejelser.
  Men jeg vil nu prøve at nyde sensommeren og dens blomster, trods tørke.
  sensommerhilsner Gunvor

  SvarSlet
 12. I gang ja mon ikke. Jeg glemmer helt at haven slet ikke er så stor, når man står ved løgstativerne

  SvarSlet