Et veritabelt flor

Ja, det er hvad Flammebedet byder på netop nu. Især dagliljer og liljer spiller en vigtig rolle.

 

claus20130808_183418

 

claus20130808_183507 claus20130808_183527

 

claus20130808_182856 claus20130808_182831

 

claus20130808_183105

 

Også forskellige vækster i purpur toner påkalder sig opmærksomheden. Blandt andet den skønne Angelica Gigas.

 

  På denne årstid er Flammebedet på sit højeste, og bedet er en ren farve-booster.

 

claus20130808_183814

 

claus20130808_183457 claus20130808_183248

16 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Ingen Tallerkensmækkere, Georginer og Roser deri nu?

  Har jo en stor svaghed for dit Flammebed. Så skønt at få lov at få nogle glimt af det - tak!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Sikken en frodighed, smukt ser det ud Claus,

  Mvh Jesper

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  jeg kigger også efter alle dine Dahlier, hvor er de? og jeg ved du har roser i det bed..... men mine roser tager også lige en pause nu. Dit flammebed er nu smukt.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  jeg kigger også efter alle dine Dahlier, hvor er de? og jeg ved du har roser i det bed..... men mine roser tager også lige en pause nu. Dit flammebed er nu smukt.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 5. Kære Zeb og Anne Marie - de er på vej.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Det lyder dejligt!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Hej Claus. Meget smukt flammebed! Især dagliljerne lyser godt op :-)
  - og så er det jeg har et spørgsmål, netop vedr. dagliljer. Ved du hvor man kan købe nogle af de mere specielle slags her i Danmark, altså så man kan se hvordan de ser ud når de blomstrer og købe planten på stedet? Jeg har købt rigtig mange hos Kirstens Stauder i Toksværd, men hun har jo desværre lukket. Håber du kan hjælpe - på forhånd tak.
  Hilsen Kate

  SvarSlet
 8. Kære Kate - jeg kan kun råde dig til at søge på nettet.

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Hvad er det for nogle underskønne 'brombærkugler' sammen med Angelica gigas på dit næstsidste billede?
  De ser fantastiske ud sammen.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com


  SvarSlet
 10. Hej Kate
  Jeg ved der bor en dagliljesamler nord for København, som plejer at være med til Lyngbys plantemarked forår og efterår. Hun har en mappe med, hvor man kan se planten og købe i faner. Der blev sidste år bragt en artikel med hendes samling (flere hundrede dagliljer) i "Haven", desværre husker jeg ikke hendes navn. Men hvis du bor i nærheden af Lyngby er der sikkert plantemarked igen i september.
  Flammebedet ser fantastisk ud!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Det er nogle skønne farver i dit flammebed. Rigtig god idé at lægge dette bed helt for sig selv.
  Sikken et slaraffenland, at få lov at klippe roser fra en hel rosenmark.
  Kærlig hilsen John og EliAne

  @Jytte:
  Jeg tror det er Lægekvæsurt "Sanguisorba officinalis" du efterlyser navnet på.
  Venlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 12. Smukt - og navnet "Flammebedet" er det helt rigtige. Det var godt at se den røde kvan. Jeg er så stolt, for jeg har sået en hel frøpose - og sørme om ikke der vist er helt 2, der er kommet op. Det næste bliver så at finde ud af, hvor de skal plantes ud henne. For mit bed er stadig lidt hultertilbulteragtig. Lige p.t. er jeg ved at flytte jordbærplanterne ud af det - de skal lige findes frem mellem blomsterne først.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 13. Kjære Claus. Hjertet mitt gjorde et hopp da jeg så disse bilder.. Noe så vakkert! Jeg er blitt totalt forelsket i dette bed:) og jeg vet nå hvor jeg skal hente inspirasjon til å lage mitt eget;-) jeg ønsker deg en god weekend. Klem fra Ellen

  SvarSlet
 14. Det er smukt, dejligt og lidt vldbasse. godt du også har sådan en i maven :)

  KH
  Marianne

  SvarSlet
 15. Det er så dejligt at gense dit flammebed - herligt at det stadig har en plads, selvom dit nye drivhus også skulle være der - og godt du fik dét, for det har da til fulde levet op til alle forventninger!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet