Helt forunderligt

Ja, sådan har jeg det med mit nye drivhus og arealet foran. Godt og vel et par hundrede kvadratmeter fylder drivhus og plads.

 

claus20130830_190606

 

En gårdhave må man kalde stedet, fordi det eneste, der er plantet i jorden, er de boksformede avnbøgtræer og lavendlerne under dem.

 

claus20130830_182615

 

Som det vil fremgå, er store dele af pladsen dækket af krukker, og her har jeg valgt at arbejde med kontraster – violet og gult. Og for at det ikke skal virke for ’hårdt’, bruger jeg kun den gule i små strejf.

 

claus20130830_190803 claus20130830_190832
claus20130830_185739 claus20130830_185750

 

Det er sjovt at tænke på, at det i disse dage er nøjagtigt et år siden, at vi påbegyndte byggeriet af drivhuset. Se her.

8 kommentarer:

 1. Det ser bare så smukt ud, jeg faldt fuldstændig i svime over området ved dit nye drivhus, da du havde åben have - meget velkomponeret med farver og faconer - LOVE it :)

  knus Ulla

  PS: Floksene i Ivys have kan man jo næsten dufte - hun får da virkelig det bedste frem i dem. :)

  SvarSlet
 2. Vidunderligt!

  Jeg er ret betaget af dine krukker med fletmønster. De ligner meget nogle jeg så i England ... mon Bilka kan skaffe noget i den stil?
  Det ser så flot ud Claus. Tak for kigget.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Hmmm det er liige før du er ved at få mig omvendt til at kunne lide gult løv og blade. Det ser flot ud hos dig ,meen jeg tror nu det varer noget endnu før det kommer i min have. Bortset fra det tørkegule altså, suuk hvornår får vi noget rigtig regn??
  tørkehilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Veldig lekkert! Både i form og farge : )

  SvarSlet
 5. :-D Åhhh altså, hvor er det smukt!- Den der lille Tidselagtige tinges du har vist et par gange. Den er meget dekorativ!
  K.Gro

  SvarSlet
 6. Alltid lika vackert i din trädgård och någon gång måste jag få till det och besöka din trädgård.

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Vi elsker din sensommer-krukkehave!

  Det er nogle fantastisk dejlige billeder du lægger ud til os, tusind tak.

  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Hvor vil jeg give Eliane ret, fantastiske billeder du disker op med, min store næse sidder helt inde i skærmen for at nyde hver en krukke og blomst.

  Sikken et udvalg af dejlige løg du har valgt til Bilkas sortiment.
  Men hvor er det svært at bestemme sig, for de siger jo alle sammen "TAG MIG MED" og man lader sig hurtig friste til lidt flere ind planen var.
  VILLE BARE LIGE KIKKE igår, men straks hoppede den ene kasse efter den anden op i vognen, pluds alle de løse poser som sprang som krakkelager, fulgte efter.
  JA. jeg kan kun sige at man skal ikke tage til Bilka, hvis man har fået løgkuller.

  God dag til dig Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  Jytte, nu har du vel ikke købt hele Vildsund Plantemarked. :0)

  SvarSlet