Jeg kan ikke lade være med …

… bestandigt at perfektionere mine (have-)billeder. F.eks. har jeg de sidste dage været i gang med at finpudse ’The Sunken Garden’, og nu vil jeg gerne vise resultatet.

 

claus20130806_184800

 

claus20130806_184637 claus20130806_184629 claus20130806_184319

 

Der er ingen tvivl om, at jeg vil blive ved med at flytte rundt. Det kan altid gøres endnu bedre.

 

claus20130806_185004

 

Vender snart tilbage med flere billeder fra andre vinkler.

26 kommentarer:

 1. Hvor ser det fantastisk ud,passer perfekt til dit hus i baggrunden,en sand fornøjelse at se på.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 2. Hur snyggt som helst! Me like! Du är fantastisk!
  Pia

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  Nu kan jeg ikke længere holde mig i skindet ... For hold fast hvor er det imponerende smukt! Ganske enkelt et fortryllende og helt igennem dekadent, elegant og sublimt skue. Wauw! Internationale, såvel som vores egne design- og interiørblade, havemagasiner og glittede blade om arkitektur og landskab, må da stå i kø for at få lov til, at stikke kameralinsen indenfor og berette om dit paradis? Ja, jeg siger det bare ...
  Det er sjældent at få lov til at leve sin drøm ud, men at du gør det fuldt ud, er intet mindre end bare 'herligt'!
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
 4. Hvor ser de nye kugler/dekorationer godt ud :) og haven er virkelig smuk (og det er billederne af den også)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 5. Hej Claus, det ser altså bare fortryllende godt ud, jeg læner mig lidt op ad Mathias' kommentarer :)

  Så du egentlig mit indlæg fra Bogense med billeder fra rosendåben?

  http://frkanemone.blogspot.dk/2013/08/der-er-nu-sa-knt-i-bogense.html

  Ulla

  SvarSlet
 6. Hej Claus ,hvor er det flot i din have,du har evnerne til at få det til at ligne noget.Glæder mig til at komme ind på din blog hver dag for at se hvad du nu har fundet på. hilsen Gurli Viborg

  SvarSlet
 7. Jeg er inne på din side nesten daglig i sommer og blir bare mere og mere imponert. Det er så lekkert og jeg er også veldig glad i hvite blomster og lurer nå på hva de heter de store hvite klasene du har over allt--ikke er det hortensia vel?

  SvarSlet
 8. Det er super hamrende flot, Claus - jeg er vild med det og glæder mig til at se mere fra de andre vinkler:-)

  SvarSlet
 9. Kære alle - tak for jeres søde kommentarer. De glæder.

  Kære anonyme - jo, det er hortensia 'Annabelle'.

  SvarSlet
 10. Eva Kjær Nielsen6. august 2013 kl. 22.35

  Jeg elsker din hvide have,
  den er utrolig smuk og
  gennemført.
  Ligeledes venter jeg spændt
  på bogen om "Den hvide Have."

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Hvor er det et betagende syn, med alle de hvide/grå/grønne planter og zink kugler og -kasser stillet op i The Sunken Garden.
  De store kugler er helt fantastiske på deres sokler.
  Det er da lige til Bo Bedre:)
  Undskyld vi sådan kigger ind ad dine vinduer, men det er en masse skønne ting du har samlet, så vi kunne ikke lade være med at zoome ind.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 12. Kære Elaine og John - tak for de fine videoer fra Bogense forleden. Kh Claus

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Jeg har efterhånden set så mange vidunderlige sammensætninger fra din hånd, at jeg finder det utroligt, at du kan blive ved med at overgå dig selv. Der er SÅ mange vidunderlige detaljer, som tilsammen udgør en helt fantastisk helhed. Du kan!

  SvarSlet
 14. Det er da godt, at du har kræfterne, Claus, til at bakse rundt. Hvis det ikke var, fordi du er sådan en fin fyr, ku' jeg godt blive lidt misundelig. Bare jeg skal have flyttet en lille murespand med jord, må jeg vente på, at mit havefaktotum kan komme og gi' en hånd.
  Men mens jeg venter, kan jeg jo sætte mig til rette foran computeren og nyde dine billeder. Jeg kan især godt lide, når du deler ud af scenerier fra din have - som nu the sunken garden i dag.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  Det ser utrolig flot ud ---
  Tænk at du kan finde ud af at sammensætte alle disse skønne ting du ejer, så smagfuldt Det er bare så smukt ---
  tænk at gå rundt i din have ---
  det må være paradis ---
  hilsen jmn

  SvarSlet
 16. Kære Claus.

  Det der.....det er verdensklasse:o)
  Sådanne intense billeder af en højdosis æstetik helt udenfor kategori, fortjener at gå verden rundt som forside på diverse havemagasiner.

  Hvor et det skønt, at der findes mennesker for hvem "godtnok" ikke er godtnok.

  Snart-på-vej-til-staudeplanteskole-og-Haven-i-Hune-hilsner og kærlige tanker

  SvarSlet
 17. Smuk symmetri må man sige!
  Og der fik kuglerne da en hædersplads!

  SvarSlet
 18. Ubeskrivelig smukt - kan det da snart perfektioneres mere? - og så er det hvidt! Man kan bare sidde og drømme med, når man helt bjergtaget sidder og ser disse billeder. Helt fantastisk.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 19. Kære Claus
  din nuværende opstilling er sublim. Det bliver spændende at se hvordan du vil overgå denne opstilling, men jeg er ikke i tvivl om at det sker.
  Annabelle er en heldig hortensia - tænk at bo et sådant sted. Min Annabelle er knap så heldig, men jeg kan godt se at jeg må have flere og gerne i krukker.
  hilsen Anne Marie

  SvarSlet
 20. Det er så smukt. Jeg har lige set din video fra onsdag. Og tænkte....mon du bare engang imellem sidder ned og bare nyder alt det dejlige. :)
  Venlig hilsen
  Vibeke Viuff Andersen

  SvarSlet
 21. Hej Claus,
  detta är nog det absolut finaste jag sett i din trädgård.
  mvh
  Lena Persson

  SvarSlet
 22. Elsker de billeder - de tog pusten fra mig bogstaveligt talt - tænk man så blev så priviligeret at hvile sine trætte haveben netop der! Lukkede øjnene og sugede og sugede! Chancen for at komme igen var jo lig nul. Tænker på det hver gang jeg ser billederne - din sunken garden er mut yndlingssted i din have. Tæt nok på jeg ku skimte min guru men langt nok fra jeg ikke sku være bange for at skulle hakke mig igennem en sætning - fuld af æresfrygt.
  Det ER Eden på jord - kan godt forstå du er Danmarks - om ikke verdens lykkeligste haveejer. Dit øje for detaljer og kolde overblik er en gave vi andre drømmer om. Mon..hvis nu jeg lige rystede dig lidt - ville der så drysse trylle og stjernestøv af? Som hvis Peter Pan rystede Klokkeblomst?
  😊😇🌟

  SvarSlet