Kender I Göethe?

Ja, det gør nok de fleste. Men også rosen? Det er den skønhed, I ser på billederne her.

 

claus20130809_164030

 

Det er første år, jeg har den, og jeg må sige, at det var kærlighed ved første blik.

 

claus20130809_164236 claus20130809_164149

 

I år har vi haft ’Göethe’ i Bilka sammen med blandt andet ’Heidi Klum’, som den ligner den en del – alt efter blomstringsstadie.

 

Men ’Göethe’ er nem at adskille fra ’Heidi Klum’. For den er nemlig omtrent dobbelt så høj.

15 kommentarer:

 1. Mycket vackert. Jag är riktigt avundsjuk på alla som kan odla praktfulla rosor. Själv har jag så mycket järn i jorden att jag håller bara en rabatt för rosor och de blir ändå aldrig så där praktfulla trots att jag har bytt bort all jord med järn och investerat i rosjord.

  Tittade också på din video från den 11 augusti och jag blir så inspirerad!
  Tack Claus för att du delar så generöst med dig! /Anja

  SvarSlet
 2. Så vakre bilder i de siste innleggene!
  Og takk for at vi får se videoene dine fra august-haven.
  Ha en fin uke. Nå må jeg ut og luke!

  SvarSlet
 3. Fantastiske farver.
  Stor stor blomster-glæde er det at dagligt se dine buketter, dine blomster og din have.
  Som tidl. skrevet så er det min vitamin-pille at være med på en kigger her.
  Dejligt at du bare deler ud af dine kig til os !!

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Lidt ros/Ris
  Nu må du fortælle mig igen, hvem der har designet den flotte kande med knopperne - er nødt til at se hendes varer. Du har bare så mange lækre ring til opsætning.
  OBS: Jeg er sikker på, at din store viden omkring stauder og placering/plantning også vil være nyttig i frihuset - og så knapt så mange buketter. Dem lader vi Hanne Ploug om .KNUS

  SvarSlet
 5. Er i bilen på vej mod Aldershvile med Lennart. Hans elskede buxbom er afgået ved døden, så nu kigger vi på alternativer. Deres rosen afd er som bekendt helt fantastisk - mon ikke der flyver en Göethe ned i vognen ;-)
  Er glad for at se du også har kastet din kærlighed på en af mine yndlingsroser - nemlig Stockholm. Den er fantastisk!
  Min jagt omfatter idag også en dværg blåregn - anbefalinger fra mine med-havetosser modtages med kyshånd.

  P.s 10000000tak for de dejlige lykønskninger i forbindelse med vores bryllup. Det varmede ganske fantastisk <3

  SvarSlet
 6. Kære Jytte -jeg er ked af, at du ikke synes, at mine buketter er interessante nok. Keramikerens navn holder jeg for mig selv.

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Det var bestemt ikke ment som nogen kritik, men blot et ønske/Ide om mere variation, fordi du ved så meget vi kan have glæde af - udover buketterne.

  SvarSlet
 8. Kære Jytte - når du kalder 'ris', er det da kritik.

  Nuvel, her er keramikeren: http://www.henrietteduckert.dk/

  SvarSlet
 9. OK Claus, for mig består livet både af ris og ros,og begge dele kan jeg bruge, men vi er jo kun mennesker og kan optage det forskelligt. Skal vi ikke glæde os over dagen, og lukke snakken Vi skrives ved en anden gang.
  TAK fordi du meldte tilbage.

  SvarSlet
 10. Jeg ved ikke hvorfor - måske er det "Göthe"-farven?, men kom i tanker om sensommervisen, da jeg så din buket. Hør den evt. her: https://www.youtube.com/watch?v=Q3LJCoiqkLw

  mvh
  Mette

  SvarSlet
 11. Kære Striben - meget smuk sang. Tak for linket. Kh Claus

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Det er helt skønne buketfarver. Vildt og dejligt. Bladene er med til at give en skødesløs elegance, som jeg er begejstret for. Jeg har Heidi Klum i krukke, og indtil videre arter hun sig pænt. Til efteråret får hun nok en plads forrest i et bed.

  @ Cendie: Jeg købte sidste sensommer en Wisteria frutescens "Amethyst Falls" i Aldershvile, som jeg satte i et Dalbystativ fra Bilka. Det var lidt med bævende hjerte, for selvom det er en "dværg", skulle den blive ret stor, og min have er meget lille. "skidt pyt" tænkte jeg. "Saksen er jo opfundet". Det har jeg så ikke haft brug for. Det er noget af en snegl!

  Aldershvile er et farligt sted.

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Jeg er helt betaget af dine buketter og denne er ingen undtagelse! Den er så flot og sammenfatter sensommeren på en helt poetisk måde. Tak fordi du deler dine buketter med os andre!

  Hver gang har jeg det som om det er mig der får en buket, for de fylder mig med ro - eneste minus er at jeg ikke kan dufte den gennem skærmen :-)

  @Cendie: Du har formentlig købt allerede nu, men her kommer en lille kommentar til Wisteria-dyrkning alligevel. Jeg tror ikke det er nødvendigt med dværgvækster i Danmark, da Wisteria nemt fryser tilbage her til lands. Jeg håber du får held med din og at den bliver godt pakket ind til vinter :-)(Hvilken slags endte du mon med at købe?)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Skønt med navnet på den fantastiske keramiker!

  @Kære Nette og Lisbeth
  Vidste bare jeg ku stole på jer!
  Jeg forelskede mig i "Caroline" - med ekstra stærk duft og tendes til at blegne sine smukke mørke blomster til nærmest hvidt :-) Solgt på stedet!

  @Nette - MEGET MEGET FARLIGT!!

  SvarSlet