Min hvide verden

Sådan kan man godt kalde mine krukkearrangementer i The Sunken Garden.

 

claus20130827_171817_2

 

Jeg holder især af dette haverum, fordi der er så højt til himlen.

 

claus20130827_172534

 

claus20130827_171516

 

Det er en herlig legeplads, og jeg kan bruge timer på at flytte rundt og perfektionere billedet.

16 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Hvor ser det bare helt vidunderligt smukt ud. Havde jeg sådan en legeplads, ville jeg være som et uartigt barn, der ikke vil komme ind om aftenen :-)
  Jeg håber meget at komme til at nyde mere fra The sunken garden, når din bog om den hvide have udkommer - hvornår er det nu, du regner med, den kommer?
  Også dejligt med en ny bog om krukker i vente - alene tanken får jo én til gå ind i den mørke årstid med et smil på læben :-)
  Også jeg har investeret i foråret og købt tulipanløg ind i større mængder end nogensinde før - det er som at sætte penge i banken og få en uventet høj rente udbetalt om 6 - 7 måneder - skøn tanke :-)
  Tak for smukke billeder på din blog og en vidunderlig buket med chokoladeblomster, kvæsurt, morgenfruer og løvemund i går på TV2 FRI.
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 2. Hej Claus, det er en lise for sjælen at se din sunken garden. Jeg er allerede ved at planlægge hvordan jeg kan efterligne, men selvfølgelig i meget mindre skala. Ja de nye bøger, dem glæder jeg mig også til.
  Hilsen,
  Lis, Ølsted

  SvarSlet
 3. Det ser så smukt og harmonisk ud. Giver dejlig ro for øjet.
  Hvilke træer er det, du har i din "Sunken Garden"? De giver sådan en god virkning.
  Kh Ida fra Koldingegnen

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Hvor du forstår det.
  Den ene flotte krukkesamling efter den anden. Du forstår at sammensætte alle disse vækster og forskellige materialer på en helt fortryllende måde, så man taber ører og mund.
  Jeg beundre din sikker stil, fantastiske billeder, skønne videoer, alle de fantastiske haver du besøger og som du deler med os, din fantastiske viden om plantesammensætninger som du deler ud af med rund hånd, er guld vær.
  Alle dine skønne bøger glæder jeg mig over, hver eneste gang jeg har fat i dem, de når sjælden på plads i reolen. Samtidig glæder jeg mig endnu mere til alle de dejlige bøger som du har I støbeskeen, de kan kun blive skønne med det materiale, som du disker op med her på bloggen.
  Tak Claus for hvert et indlæg du har lavet hen over sommeren de er blevet set hvert og et, men ej kommenteret så flittigt som de fortjener. Det håber jeg bliver bedrede, når mit paradis går i vinter hi, det har du fortjent med det store arbejde du lægger hver eneste dag her på bloggen.
  God dag Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  Tak for hilsen fra Odense, dejligt at møde jer, håber vi ser jer her på et tidspunkt.

  Samtidig en hilsen til dem som jeg mødte i en helt fortryllende have på Mors i weekenden.

  Sidst men ikke mindst en hilsen til Flade, hvor jeg håber Kaffemaskinen stadig lever og at I har fundet jer selv igen efter et par forrygende dage. Knus.

  SvarSlet
 5. Beate fra Skovhaven28. august 2013 kl. 13.18

  Det er et flot syn, det er bare så gennemført. Samtidig vil jeg gerne sige de fantastiske fem tak for en herlig oplevelse på Mors: Tante Grøns have, samt hendes gæstfrihed, Claus Dalby for gode råd til sensommerhaven, Ullerup Herregård for et perfekt ophold, Feggesund for stegte ål, samt nydelse af den skønne ø. Vi er en flok sønderjyder, som har taget Skønneste Mors sangen til os: Skønneste
  Mors, grønneste ø, smukt blev du formet med å og med sø. Agerbrugsland , skove og strand kranses af Limfjordsvand
  Sådan et par dage, giver fornyet kræfter. Knus og TUSIND TAK.😘😘😘😘😘

  SvarSlet
 6. Et vidunderligt paradis - det er jo nærmest wellness for øjne og sjæl. Og dejlig hvidt - også jeg glæder mig til bogen om den hvide have.
  Jeg slikker stadig sårene fra mine første eksperimenter med løg i krukker - mæææn jeg er så småt ved at få mod på at prøve med et par krukker, der kan overvintre i garagen. For det gik slet ikke, at de stod udenfor hele vinteren. Man lærer så længe man lever.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Så vakkert sååå vakkert!

  Ha en flott dag i ditt paradis !

  Klem Camilla .

  SvarSlet
 8. Du er god til blomster og have men du er også fantastisk til arrangere krukkerne så flot og så nyt hver dag.
  Din have og din måde at sætte det hele op på er en stor gave hver dag at følge.
  Her på Stevns er jeg den glade "kigger" hver dag.........................

  SvarSlet
 9. Kære Claus.

  Jeg kan godt forstå, at du dagligt glæder dig over at lege krukkeleg i The Sunken Garden. Sikke en legeplads. Den farvemæssigt afdæmpede elegance i dette haverum, hører virkelig hjemme i superligaen. Roen og stilheden i farve og stil er ren kartasis for sjælen.

  Hvor er det dejligt, at der er så mange nye bøger fra din hånd, at kunne glæde sig til.

  Kære Pia.

  Ja, kaffemaskinen er i live endnu, men den er begyndt at sprutte på en mere syngende, hyggelig og melodisk måde....nærmest sådan lidt Tåsinge-agtigt:o)

  Kære Beate.

  Tusind tak for dine søde ord. Jeg må sige, at jeg er temmelig imponeret over, at du kan afsynge vores "nationalsang":o) Jeg er rigtig glad for at høre, at I havde et par indholdsrige og opbyggelige dage her på øen......bekårs ju ar wørt it:o)

  Stort sensommerknus til jer alle 3

  SvarSlet
 10. Hej Claus,
  vad är det för träd som finns med på den översta bilden? De är så fina.
  Med vänlig hälsning
  Lena Persson

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Jeg ved godt at du sikkert slapper af med at flytte om og arrangere krukker, meeeeen burde du ikke have en eller anden æstetisk korrekt siddeplads i din smukke sunken garden, sådan lige til en kop the og et frøkatalog?
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Jeg ved godt at du sikkert slapper af med at flytte om og arrangere krukker, meeeeen burde du ikke have en eller anden æstetisk korrekt siddeplads i din smukke sunken garden, sådan lige til en kop the og et frøkatalog?
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 13. En fornøjelse at se på ,så smukt .
  Hilsen Trine

  SvarSlet
 14. Kære Ida - Mine træer er opstammede avnbøg, som jeg her fået hjem fra Holland.

  SvarSlet
 15. Kære Lene - se ovenfor.

  kære Anne Marie - jeg har siddepladser så mange andre steder, men sidder sjældent ned!

  SvarSlet