På søndag er jeg i Hune

Det var i Hune, at min haveinteresse blev grundlagt. Her mødte jeg Anne Just, og vi blev hinandens bedste venner.

 

AM6A4910.org

 

Som I vil vide, gik Anne bort for fire år siden, men haven består.

 

Selv sidder jeg i bestyrelsen, og vi er umådeligt glade for, at vi i foråret fik ansat landskabsarkitekt Jeppe Urban, hvis store opgave er at bringe haven ind i en ny æra. Og det er han godt i gang med.

 

Jeg ved, at mange af jer, der har været i Hune i år, har bemærket Jeppes spor. Blandt andet hans flotte krukkearrangementer og stillebener.

 

På søndag er jeg i Haven i Hune kl. 14.00 for at fortælle om sensommerhaven.

10 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Det er dog et umanerligt dejligt skilderi af Mester selv, du her viser. Det viser virkelig den varme (med meget mere) person, der findes bag forklædet:o)

  Ja, Jeppe ...HAN er go`:o) Hans kraftfulde, maskuline og dynamiske stillebens og buketter klæder Annes have helt helt fantastisk. Håber han får lov at lege og kreere over det hele deroppe. Jeg ser det så lyslevende for mig: Høje rustikke stativer i bedene, hvorfra hans pragtfulde arbejder kunne hænge ned i kaskader...... mobile og let flytbare fundamenter i rå naturmaterialer som beton, træ og rustjern, hvorpå han kunne kreere den ene skønne opstilling efter den anden. Naturen og havet er jo lige udenfor havelågen. Og hver årstid har sine egne pragtfulde materialer, at byde på. For slet ikke at tale om alt det, der kan plukkes i selve haven. Hallelujah siger jeg bare:o)

  Skulle I få lyst til at lade Jeppe lege i haven i julemåneden, ville jeg være den første til at stille mig i kø.

  Jeg tror Anne ville elske Jeppes arbejde.

  Jeg kan varmt anbefale ALLE at aflægge Anne Justs Have et besøg. Det unikke sted ER simpelthen intet mindre end et mirakel.

  De kærligste hilsner og tanker fra en Anne- og Jeppefan


  SvarSlet
 2. Dejligt billede af dig, Claus - og jeg glæder mig til at høre mere om Hune.

  Og, kære Tante, der er altså ingen der kan skabe eventyrlige havebilleder med ord, som du kan (undskyld Claus, men jeg tror nu at du er enig). Jeg ser dig stadig gå rundt i din have med din machete.....

  Kh Anne Mette K

  SvarSlet
 3. Det er efterhånden to år siden, jeg har været i Hune, og det tog kun 5 kvarter, så var mand og sønner enige om, at nu havde vi set det!
  Så på søndag har jeg "arrangeret" mig med en gammel have- og kunstinteresseret skoleveninde, hvis mand heller ikke er så vildt haveinteresseret. Og så skal der nydes igennem. Så hvis alt går efter planen ses vi på søndag.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Forhåbentlig kan vi få lidt billeder at se,kan desværre ikke komme selv,men nysgerrig er man jo altid.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 5. Kære Hannemor - husk at give dig til kende. Jeg vil rigtig gerne hilse på dig. Kh Claus

  SvarSlet
 6. Denne fantastiske hagen har jeg hatt gleden av besøke for 5 år siden. Veldig stemningsfylt. den gjorde sterk inntrykk på meg og min mann og vi håper å ta turen igjen :) God heg!

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Det ville være skønt at komme op i dette skønne paradis igen og se hvad Jeppe har lavet af nye finurligheder og så ydermere høre dig fortælle.
  Men det er kun 18 dage siden vi besøgte denne skønne perle og fik en dejlig snak med Jeppe.
  Sidste weekend tilbragte vi på Mors i den mest fortryllende have og hvor vejrguderne jo var med os (selvfølgelig hvad de det, det var jo min fødselsdag.) :-):-).
  Så bilen og chaufføren har fået køretur nok i denne omgang.
  Men jeg kan jo håbe lidt på, at du laver en video eller tager nogle af fortryllende billeder, som du er så god til.

  Rigtig god dag, Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Jeg vil være der i tankerne på søndag.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Hvor er det et forrygende godt portræt - det rammer dig så præcist!

  Jeg håber bestemt også vi ses på søndag :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 10. Vi må håbe der bliver tørvejr i eftermiddag, lige nu regner det lidt her i nabolaget, vi regner med at kigge forbi Haven i Hune i eftermiddag.
  www.mortenogpetershave.blogspot.com

  SvarSlet