Video den 19. august 2013

4 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  sikke en stemning i din augusthave!
  Det er aldeles vidunderligt.

  Mine Thalictrum kom ikke i blomst i år udover den, jeg satte i forsommeren (den fik nemlig vand hver dag)..
  Men næste år vil jeg forbedre dette -ikke mindst fordi jeg ser den meget lange blomstring hos dig..

  Det er et fint lys ude nu. Det kaster en rar atmosfære over den tilstundende afvikling af sommeren, så man kan forlige sig med det.
  Tak for det smukke kig hos dig.
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Tak for kigget i din dejlige have - som altid superflot og meget inspirerende. Har også lige set videoen fra dit drivhus - der må jeg altså sige - jeg æææælsker det drivhus og alt dets indhold. Skulle du en morgen vågne op og pludselig opdage, at det hele (drivhus og alt indhold) er væk, så vil jeg ikke afvise, at det er mig, der har taget det. Jeg synes, jeg kan bruge det hele. Må lige udtænke, hvordan jeg skal klare den sag.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 3. En skøn sensommerhave du har. Min er lidt slidt i år, tørken har været hård ved den.
  Jeg fandt den første asters der er sprunget ud i dag så ja det er rigtig sensommer nu. Og det er ikke rigtig vådt nok til at plante endnu grrr. Du har jo "givet" mig en alenlang planteønskeliste så der en masse at tage fat på. Men ellers må det jo vente, tålmodighed er en havedyd.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Godmorgen Claus
  Tak for en dejlig video fra din have :-)
  K.Gro

  SvarSlet