Jeg elsker grønne blomster

Og det samme kan jeg sige om gladiolus. Ved, at nogle ikke bryder sig så meget om dem. Men jeg kan altså godt lide de strunke lodrette spir.

 

claus20130911_144838 claus20130911_144929

 

claus20130911_144919

 

Vasen er jeg også helt fornøjet med. Synes, at de høje blomster og de lette prydgræsser er fine i den.

8 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Jeg er ligesom dig meget begejstret for de grønne blomster og havde indkøbt en del gladiolusløg - greenstar - som har blomstret flot. Desværre fik de ikke den limegrønne farve, som de skulle have haft - og som de, du viser, har, men derimod en lidt skrap gul - øv! Jeg har spekuleret på, om det kan have noget med jordbundsforholdene at gøre, for jeg kan ikke rigtig komme på anden forklaring. Jeg giver løgene en chance til næste år et mere diskret sted. Skuffer de igen, ryger de ud - livet er for kort til den slags ærgrelser :-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 2. Denne farge på Gladiolus... utrolig stilig!

  SvarSlet
 3. Hvilken flot sammensætning med græs og gladiolus. Det kan ellers være svært at parre gladiolus med andre blomster, men der her ser rigtig godt ud!

  Kender du markerne i områderne omkring Ry, med blomster man kan købe og plukke hjem? Der er i øjeblikket mange flotte gladiolus i en stor pærevælling, dejligt at kunne vælge så frimodigt blandt mange forskellige slags.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Det er dig en rasende flot buket til i dag Claus........................
  Tak for det dejlige kig !!

  SvarSlet
 5. Tak for linket til Tante Grøns have. Lyden af Tanten vil nu forene sig med ordene i hendes bog.
  Gladiolus er især flotte i sådan en flok og farve. Når man (læs mig) på ingen måde har så fuldendt et samspil mellem planterne, kan gladiolus godt være lidt voldsomme, men i det rigtige selskab er de super delikate.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. En dejlig farve. Jeg kan nu godt lide gladiolus - de har det bare med at vælte, synes jeg - i haven altså. Men meget smukke i en vase.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Så vackert med kontrasten mellan kraftiga Gladiolus och det skira gräset.

  Hälsningar Annika

  SvarSlet
 8. Jeg er helt pjattet med, at du har sat Græs sammen med Gladiolus - helt perfekt udtryk!
  K.Gro

  SvarSlet