Lime er uundværlig

Den gulgrønne farve, som vi ofte omtaler som lime, er fantastisk fin sammen med pinkr, purpur, lilla og violet.

 

claus20130830_182337 claus20130830_181928

 

I denne buket har jeg anvendt den limegrønne blærespirea, Physocarpus, sammen med den fine tobaksblomst, Nicotiana glauca.

9 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Hvor er det en smuk farvekombination! Du er en sand mester udi i kunsten at kombinere farver og former, og dine buketter er virkelig helt unikke! Hvad hedder roserne i buketten? eg gætter på, at Reine des violettes er med, men måske tager jeg fejl? Kh Linda

  SvarSlet
 2. PS: Jeg har fødselsdag i dag - bliver 52, så din smukke buket er da ekstra øjenguf i dag :-) - Og tænk, jeg begyndte først at lave have for to år siden. Nu er det en passion, og jeg er nået langt - bedre sent end aldrig:-)
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 3. Vilken glad bukett! Härliga färger...

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Ja igen en superflot buket - nogle virkeligt flotte roser, der er i.
  Noget helt andet, kommer dine plantestativer - du ved de høje søjler - i Bilka næste år. Jeg er kommet i tanke om, at jeg da ikke kan leve uden sådan et par stykker, og kørte straks afsted, men desværre, der var ikke flere, så jeg krydser fingre og håber, at der er nogle folk fra Bilka, som læser dette, og straks får produceret nogle til næste forår.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 5. Kære Anita - bare rolig. De kommer ...

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Smuk buket du viser os her... Den ville passe perfekt på mit sofabord - lige dér i solstrålen.
  Jeg har haft rigtig gode erfaringer med den lilla tobaksblomst fra dine frøpakker. Og næste år skal jeg bestemt også prøve den flotte limefarvede som du viser her.
  Her skinner solen efter en regnfuld morgen... håber også solen skinner i Århus.
  Rigtig god og dejlig dag.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 7. Tak for endnu en dejlig buket!
  Er det en Anne Rolsted vase? Hendes smukke løvhave og keramik er en anbefaling værd!
  Mvh Maria

  SvarSlet
 8. Tak for denne skønne buket Claus.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. En vidunderlig skøn buket. En skam at man ikke lige kan "klippe" den ud og sætte den på sofabordet - den ville pynte gevaldigt.

  NB. Jeg har løst "problemet" med mine løgplaner for efteråret/foråret. Jeg fandt da bare din dejlige bog "Mit haveliv" frem og tyvstjal dine ideer - og hjemmesiden www.vildmedblomster.dk var jo også i bogen. Så vupti er de bestilt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet