Stauder i krukker

 

Efterhånden har jeg rigtig mange stauder i krukker, og det kommer jeg også til at skrive en del om, når jeg til foråret udgiver en ny krukkebog.

 

claus20130830_094028 claus20130830_094041

 

Jeg holder mig til stauder, der er hårdføre og nemt klarer frost.

 

Det gælder f.eks. Scabiosa, som jeg glæder mig over dagligt.

 

claus20130830_182615

8 kommentarer:

 1. ÅHHHH hvor er det et flot arrangement - Skabiosa er en fantastisk plante, som bare blomster og blomstrer - glæder maig til en ny bog om krukker.

  SvarSlet
 2. Flot opstilling! Jeg har også en del stauder i krukker, dog ikke Skabiosa, men den vil jeg prøve næste år.

  SvarSlet
 3. Jeg er enig. Utrolig smuk. Derfor har jeg de sidste par år købt den, men har desværre ikke held med at få den til at overvintre. Da jeg var til åben have hos Kjeld Slot fortalte en af repræsentanterne for staudesalget, at den faktisk er ret sart. Du har magiske evner, Claus!
  Vh
  KL

  SvarSlet
 4. Hej Claus,
  det ser mycket fint ut. Låter du stauderne stå i krukor hela vintern?
  Mvh
  Lena Persson

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til bogen Claus.
  Jeg syntes dog ikke, at Skabiose er en så nem staude. Jeg har haft flere der er døde :(
  K.Gro

  SvarSlet
 6. Skønne scabiosa. Dem har jeg ikke - men jeg må på jagt til næste år. Et par staudescabiosa kunne pynte.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Birgit, Grønne Rum5. september 2013 kl. 13.08

  Hej Klaus. Jeg blev tidligere på sommeren inspireret af dig, og såede frø af klokkeranke. Har nu to planter der er 2 m høje, men stadig ingen blomster? Bladene er blevet mørkerøde. Har du forslag til hvorfor blomstringen udebliver?

  SvarSlet