To, der klæder hinanden

I disse dage glæder jeg mig over et smukt match, der består af hortensia ’Limelight’ og snebynke, Artemisia lactiflora ’Elfenbein’.

 

claus20130829_114434

 

claus20130829_114521 claus20130829_114528

 

Snebynke ser man kun sjældent, og det er sært, for det er en helt fantastisk plante.

9 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Frodighed, frodighed , frodighed, der er hvad der kendetegner dette dette vidunderlige bed.
  Skønne klippede hække, selvom det ser ud til at den sidste halve meter er sprunget over, men det kan være den er blevet forkælet mere end resten af hækken.0-) 0-).
  Snebynke ser ud til at være en plante som man ikke kan undvære i sit hvide bed, må på jagt igen.
  Samtidig har jeg nær studeret dine billeder i Havebladet og der er vist nogle bladplanter, som også skal jagtes for at give min hvide have en mere harmonisk udseende.
  Tak for dejlige oplysninger, Claus
  Du er stempelhen min øjenåbner for mange spændende vækster.
  God dag til alle, især dem der har fået forkøbt sig på det dejligste plantemarked i Vildsund, ik Jytte og Margrethe.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Jeg kan sandelig godt forstå, du glæder dig over kombinationen af snebynke og "Limelight" - de understøtter og klæder hendes specielle skønhed ualmindeligt godt. Jeg glæder mig bare så meget til november, hvor din bog om den hvide have udkommer - har jeg hørt - håber, min informant er ordentligt orienteret.
  I dag finregner det, og jeg længes efter lidt sol, men er ikke utilfreds, for luften er lun, og planterne er tilfredse med den meget væde, der er kommet de sidste dage. Jeg har tit undret mig over, at uanset vejrlig, så står din have så vidunderligt smuk og frodig - det virker som rent trylleri, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det skyldes dine fantastiske evner som gartner!
  Kh Celsiana

  SvarSlet
 3. PS: Snebynke er sat på listen over planter, som er "must have"! Har eksperimenteret med almindelig gråbynke i mine hvide bede, selvom den jo egentlig henhører under kategorien "ukrudt". Det ser faktisk fint ud :-) Jeg er dog klar med saksen, så snart den er afblomstret - ved jo, det virker hos dig og derfor "tør" jeg også :-)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Tak for skønne billeder .....også af krukkerne forleden dag.

  Det er jo lidt dyrt med al den inspiration vi får:)

  Hvor klæder dine prydpærer din hvide have.

  Kærlig hilsen John og Eliane.

  SvarSlet
 5. Sikken en flot sensommerbeplantning. Frodigt og forjættende!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 6. HEJ Claus. Jeg har en "limelight" i en krukke på 3¨år den er meget høj, Den er ikke limfarvet mer den er hvid .hvorfor. Hilsen Gurli.

  SvarSlet
 7. Kære Gurli - det er helt naturligt med farveskiftet.

  SvarSlet
 8. Jeg synes de blå grå opstammede træer er noget helt særligt. Hvilken sort mon det er?
  mvh Tina Pedersen

  SvarSlet
 9. Jeg faldt totalt for snebynke da jeg for nylig så den i din have, jeg er vild med de høje stauder og altid på jagt efter noget der blomstrer fint i august-september.
  Idag fandt den hos Annestine stauder da jeg var på plantemarked hos Mathildestien - jubiii:o)
  Tusind tak for at du endnu en gang inspirerer.

  SvarSlet